!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
philosopher:
--- Quote from: spoumi on September 18, 2009, 10:43:49 AM ---360$ με μεταφορικά aka 244ευρώ και έρχεται έξω από το σπίτι σου.... guarantee..
ένα mail στέλνεις και σου λέει..Ή πας να κανεις checkout και το βγάζει.
Το ψάχνω εδώ και λίγο καιρό ;)
--- End quote ---
Spoumi ψίνουμε group-buy???
Αν το αποφασίσεις είμαι μέσα ;)
xenos:
--- Quote from: philosopher on September 18, 2009, 10:40:31 AM ---
--- Quote from: xenos on September 18, 2009, 10:36:53 AM ---Στο nc μαμά, στο προηγούμενο αυτοκίνητό μου (corolla) είχα βάλει μία χοάνη simota από αυτές με το κάλυμμα και είχα κάνει πατέντα. Παρόλα αυτά εγώ νομίζω ότι πήγαινε χειρότερα με τη χοάνη. Απλά ήθελα να την ακούω... :llol: :punish:
--- End quote ---
Αν δεν είχε "θωράκιση" η χοάνη, και ρούφαγε ζεστό αέρα απο το engine bay είναι βέβαιο οτι θα πήγαινε χειρότερα.
--- End quote ---
Eίχε περίβλημα και της είχα βάλει έναν σωλήνα που την έκλεινα όλη μέσα (όπως είναι η apollo k&n) και έπαιρνε αέρα αναγκαστικά από τον χώρο πίσω από το φανάρι. Πιο φρέσκο αέρα, ούτε στα όνειρά της... :exaclty:
--- Quote from: philosopher on September 18, 2009, 10:40:31 AM ---Τώρα που διαπιστώσαμε οτι το MS CAI είναι πράσινο απο θέμα εγγύησης πάμε όλοι μαζί για ένα group buy. Από αμερική βγαίνει περίπου 195 ευρώ άνευ μεταφορικών!!!
--- End quote ---
Για ρωτήστε πρώτα τη mazda να σας πει για τα πράσσειν άλογα... :llol:
(ρε δεν φοβάστε? :police:)
philosopher:
Αφού δε φοβούνται αυτοί και το χαρατιρίζουν πράσινο θα φοβηθούμε εμείς??? >:- >:-
spoumi:
Βάλαμε πρώτα τα πειραματόζωα Theo και Liakos και αφού δν πάθανε τπτ αυτοί έτσι όπως το πάνε τότε τι να πάθει στους υπολοίπους? :P
Theo:
--- Quote from: philosopher on September 18, 2009, 11:15:21 AM ---
--- Quote from: Theo on September 18, 2009, 11:11:51 AM ---ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ
--- End quote ---
Το χταπόδι είναι πράσινο πορτοκαλί ή μπλέ??? :P :P :P :P :P
:btp:
--- End quote ---
χαχαχαχα
τωρα ειναι χρυσαφι! O0
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page