!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
george 1323:
--- Quote from: Liakos on September 17, 2009, 06:49:43 PM ---Αντε ρε Βασιλη ακομα να γυρισεις απο το 'ring???
Kασετα προβαλει μια βδομαδα τωρα ο ΣΚΑΙ? :P
--- End quote ---
Εχει λιγο ακομα Λιακο.... :)
xenos:
--- Quote from: spoumi on September 17, 2009, 09:57:58 PM ---
--- Quote from: xenos on September 17, 2009, 09:55:49 PM ---Εγώ την είχα αφήσει σε ζεστό νερό να μαλακώσει και μετά με σοφτ απορρυπαντικό και μια οδοντόβουρτσα χαλαρα την καθάρισα.
--- End quote ---
τι φίλτρο έχεις εσύ?
--- End quote ---
Στο nc μαμά, στο προηγούμενο αυτοκίνητό μου (corolla) είχα βάλει μία χοάνη simota από αυτές με το κάλυμμα και είχα κάνει πατέντα. Παρόλα αυτά εγώ νομίζω ότι πήγαινε χειρότερα με τη χοάνη. Απλά ήθελα να την ακούω... :llol: :punish:
xenos:
--- Quote from: Konstantinos on September 18, 2009, 12:18:43 AM ---Ξεμπιχλίαστηκε με Palmolive! :P :P :και οδοντόβουρτσα! και αύριο θα τη περάσω σπορέλαιο! Στη κουζίνα τελικά βρίσκεις απίστευτα πράγματα!
--- End quote ---
Καλό είναι να μην χρησιμοποιούνται τόσο δυνατά απορρυπαντικά. (όπως και στο πλύσιμο πχ) ::-
philosopher:
--- Quote from: xenos on September 18, 2009, 10:36:53 AM ---Στο nc μαμά, στο προηγούμενο αυτοκίνητό μου (corolla) είχα βάλει μία χοάνη simota από αυτές με το κάλυμμα και είχα κάνει πατέντα. Παρόλα αυτά εγώ νομίζω ότι πήγαινε χειρότερα με τη χοάνη. Απλά ήθελα να την ακούω... :llol: :punish:
--- End quote ---
Αν δεν είχε "θωράκιση" η χοάνη, και ρούφαγε ζεστό αέρα απο το engine bay είναι βέβαιο οτι θα πήγαινε χειρότερα.
Τώρα που διαπιστώσαμε οτι το MS CAI είναι πράσινο απο θέμα εγγύησης πάμε όλοι μαζί για ένα group buy. Από αμερική βγαίνει περίπου 195 ευρώ άνευ μεταφορικών!!!
spoumi:
--- Quote from: philosopher on September 18, 2009, 10:40:31 AM ---
--- Quote from: xenos on September 18, 2009, 10:36:53 AM ---Στο nc μαμά, στο προηγούμενο αυτοκίνητό μου (corolla) είχα βάλει μία χοάνη simota από αυτές με το κάλυμμα και είχα κάνει πατέντα. Παρόλα αυτά εγώ νομίζω ότι πήγαινε χειρότερα με τη χοάνη. Απλά ήθελα να την ακούω... :llol: :punish:
--- End quote ---
Αν δεν είχε "θωράκιση" η χοάνη, και ρούφαγε ζεστό αέρα απο το engine bay είναι βέβαιο οτι θα πήγαινε χειρότερα.
Τώρα που διαπιστώσαμε οτι το MS CAI είναι πράσινο απο θέμα εγγύησης πάμε όλοι μαζί για ένα group buy. Από αμερική βγαίνει περίπου 195 ευρώ άνευ μεταφορικών!!!
--- End quote ---
360$ με μεταφορικά aka 244ευρώ και έρχεται έξω από το σπίτι σου.... guarantee..
ένα mail στέλνεις και σου λέει..Ή πας να κανεις checkout και το βγάζει.
Το ψάχνω εδώ και λίγο καιρό ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version