!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
george 1323:
--- Quote from: Spyrosmx on September 17, 2009, 03:19:44 PM ---
--- Quote from: george 1323 on September 17, 2009, 10:49:41 AM ---Καθε μερα βλεπω ενα παρκαρισμενο στην ν.σμυρνη...... :o
--- End quote ---
Oντως...το 'μπορντω' με τις Αγγλικες πινακιδες ! Τοσα χρονια μας εχει 'ξελιγωσει' το παλικαρι! Τελικα μενει επι της Ομηρου...κ την προηγουμενη εβδομαδα ειχα την τιμη να ειμαι πισω του ξεπαρκαροντας κ κατεβαινοντας την λεωφορο >:-
@Jskyline : Γιαννη ξεχασαμε κ το λευκο R34 του Λ.Στρατη (Stratis Autosport)
--- End quote ---
kαποιο μαγαζι εχει εκει,μην σου πω οτι ειναι ο περιπτερας... :-\
jSkyline:
Σπυρο δεν το ξεχασα απλα το αμαξι ειναι εγκατειλημενο εδω και καιρο χωρις μοτερ και δεν ξερω αν θα συνεχισει να κινειται αυτα που ανεφερα ειναι ολα εν λειτουργια...
Ενα πολυ δυνατο ανθρακι Supra με αγγλικα νουμερα που οργωνε τους δρομους της Αττικης εχει χαθει. Βεβαια ειναι ενα αλλο δυνατο καπου στην Ραφηνα-Μακρη αλλα πρεπει να ειναι αλλο αυτο.
Spyrosmx:
--- Quote from: george 1323 on September 17, 2009, 03:32:33 PM ---
--- Quote from: george 1323 on September 17, 2009, 10:49:41 AM ---Καθε μερα βλεπω ενα παρκαρισμενο στην ν.σμυρνη...... :o
--- End quote ---
Oντως...το 'μπορντω' με τις Αγγλικες πινακιδες ! Τοσα χρονια μας εχει 'ξελιγωσει' το παλικαρι! Τελικα μενει επι της Ομηρου...κ την προηγουμενη εβδομαδα ειχα την τιμη να ειμαι πισω του ξεπαρκαροντας κ κατεβαινοντας την λεωφορο >:-
--- End quote ---
--- End quote ---
Παλαιοτερα νομιζα οτι ηταν ο ιδιοκτητης του 'fuego'...αλλα δεν ! Παντως βγηκε απο πολυκατοικια (ισως ετυχε)
option-D:
Aυτό στην Ομήρου έχει πιάσει αράχνες απο την ακινησία.. Όποτε περνάω, το βλέπω κλασσικά παρκαρισμένο διαγώνια στη δεξιά μεριά του δρόμου, μπροστά απο το παπουτσάδικο με το εμπρός σπόιλερ να ακουμπάει στο πεζοδρόμιο..
Πολύ δυνατή κόκκινη Supra παίζει κάπου Κρήτη αν δεν κάνω λάθος με 900κάτι άλογα..
Μαύρη 100% stock έχω δει να βγαίνει απο κλειστό γκαράζ στη Φιλαδέλφεια..
Κόκκινο NSX με γερμανικές πινακίδες είχε έρθει πριν 7-8 χρόνια στο Γαλάτσι για service.. Εκεί ήταν το πρώτο μου μεγάλο σοκ που έπαθα ως πιτσιρικάς..
george 1323:
--- Quote from: Spyrosmx on September 17, 2009, 04:01:35 PM ---
--- Quote from: george 1323 on September 17, 2009, 03:32:33 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Παλαιοτερα νομιζα οτι ηταν ο ιδιοκτητης του 'fuego'...αλλα δεν ! Παντως βγηκε απο πολυκατοικια (ισως ετυχε)
--- End quote ---
Xρονια τωρα ειναι εκει...κ το δικο σου το βλεπω αν δεν κανω λαθος απεναντι απο το sugar σε καποιο στενο,αν δεν κανω λαθος.. :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version