!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
spoumi:
--- Quote from: Konstantinos on September 11, 2009, 05:22:54 PM ---Στο γυρισμό σήμερα το μεσημέρι από το service, είδα NC ανθρακί με πινακίδα (πίσω μόνο :police:) ΙΗΚ... ανθρακί με ταμπά κουκούλα....Δίλιτρο, με μαμίσια xenon, εισαγωγή mazdaspeed, πίσω χωρίς τα σηματάκια, χαμηλωμένο σχεδόν να ακουμπάει κάτω και τελικό MS,,,,Το αμάξι ήταν παρκαρισμένο στην Ηρακλείου ψηλά! Αν ο ιδιοκτήτης του είναι στο forum μας προσκυνώ το τουμπανάκι! 8)
--- End quote ---
είναι αυτό που σου έχω πει ρε...Τον έχω πετύχει στις γύρω περιοχές 2-3 φορές..
Το αμάξι του είναι όντως απόλαυση.
Konstantinos:
Και συνεχίζουμε το χαφιέδισμα! Εθεάθη διοπτροφόρος με τα κλασσικά λευκά γυαλία jskyline στη Σπύρου Λούη πρωί στη μια! :D
jSkyline:
Αν με πετυχες με γυναικα πηγαινα για καφε στο Χαλανδρι, αμα με πετυχες με ενα φιλο μου ημουν στο "testing καθισματος"
Δεν σε ειδα πουθενα ρε γμτ, λες εκτος απο μουγκος τις τελευταιες μερες να ειμαι και στραβος ???
Konstantinos:
Ήμουν στο ασημένιο Rav4 στο φανάρι στη seat μακρής και πήγαινα αριστερά! :P Στο testing καθίσματος σε πέτυχα! Αλητάκο ΟΑΚΑ πήγαινες?? :tease:
jSkyline:
Εμμμ...Για αυτο δεν σε καταλαβα... Δεν πηγαινα ΟΑΚΑ, τεστ στο τετραγωνο γυρω απο το ΟΑΚΑ εκανα!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version