!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Ευκαιριες αγορων μεσω internet #2

<< < (112/152) > >>

SteliosR:

--- Quote from: Dasimo on October 05, 2017, 06:32:52 AM ---Παιδιά , μην είμαστε δογματικοί. Το 2015 αγοράς το δικό μου με 19 χιλιαδςς χιλιόμετρα του 06 και από τότε έχω κάνει και εγώ άλλες 18 χιλιαδες. Από τον Ιανουάριο του 2017 που απέκτησα και άλλο αυτοκίνητο  το αμάξι έχει κάνει 2 χιλιαδες χιλιόμετρα και πλέον έχει γίνει αποκλειστικά αμάξι βόλτας.  Πήγα φέτος του έκανα σέρβις πλήρες για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, του αλλάζω τώρα λάστιχα και είναι σκεπασμένο μέσα στο γκαράζ. Είμαι σίγουρος ότι τα ίδια κάνουν παρά πολλοί και μάλιστα ενίοτε τα πουλάνε κιόλας. Άρα πριν απορρίψουμε οφείλουμε να ερευνήσουμε .

φιλε Dasimo, λιγα χιλιομετρα κ μαντρας = κοροιδια με μεγαλες πιθανοτητες. Αυτο ειπα μονο. Εσυ που εχεις λιγα χλμ κ καλο αυτοκινητο θα το σκοτωνες σε μαντρα?? μαλλον οχι θα προσπαθουσες να το πουλησεις μονος σου.

Δεν ειναι θεμα δογματισμου, αλλα της αγορας μεταχειρισμενου απο μαντραδες. Μακρυα!!! Τοσα αυτοκινητα υπαρχουν απο ιδιωτες κ καλοπροσεγμενα, γιατι καποιος να ρισκαρει???(δεν προσπαθω να πεισω κανεναν, παραθετω την δικη μου εμπειρια/αποψη)

Καλημερα!!!  :excited:

Sent from my iPad using Tapatalk

--- End quote ---

arvani:

--- Quote from: Dasimo on October 05, 2017, 07:30:05 AM ---
...επίσης τα χιλιόμετρα μάλλον είναι σωστά αφού ο συγκεκριμένος μαντρας είναι από τους πλέον σοβαρούς στην περιοχή και την χώρα και δεν έχει ανάγκη να μπαίνει σε τέτοιου είδους διαδικασίες .

Sent from my iPad using Tapatalk

--- End quote ---

Λογικά τον ξέρεις για να το λες αυτό, αλλά εγώ 1-2 φορές που ήθελα να στείλω την Spotmechanic για να ελέγξει αυτοκίνητο δεν με άφηνε...
Οπότε θα συμφωνήσω με @Gas21

kostasmito:
Άσχετο αλλά προσοχή λίγο με την spotmechanic. Καλή λύση, αλλά όχι πανάκεια και όχι για όλα τα αυτοκίνητα. Στο συνεργείο που πηγαίνω υπάρχει μια Cayman ελεγμένη από αυτούς, η οποία αμέσως μετά την αγορά χτύπησε πιστόνι. Σε συζήτηση με τον μάστορα μου, σε έλεγχο που θα κρατούσε κάνα δίωρο θα το εντόπιζαν το πρόβλημα.
Στο θέμα μας και εγώ θα έλεγα μακρυά από μαντράδες, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Πολύ σημαντικό να μπορείς να δεις τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.

ted33:

--- Quote from: spoumi on October 04, 2017, 05:00:48 PM ---Εσύ είσαι μαντρας?
Μάλλον προσπερασες αυτή τη λεπτομέρεια πάνω στην οποία στηρίζεται ο Στέλιος.

Όχι ότι δεν είναι αληθινά αλλά οι πιθανότητες είναι αυτές που λέει ο Στέλιος. Θα θέλει πολύ καλό έλεγχο.

Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk

--- End quote ---

Ναι δεν αντιλεγω σ αυτο! Απλα θεωρω οτι μπορει να ειναι και τιμιος. Ασ μην τους βλεπουμε ολους πονηρα. Σιγουρα ομως θελει τον διπλο ελεγχο απ οτι ενα αυτοκινητο ιδιωτη.

Gas21:
Βασικά λάθος,με τις λαμογιές που γίνονται πλεον , ολους πρέπει να τους διπλοτσεκάρεις.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version