!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Ευκαιριες αγορων μεσω internet #2

<< < (89/152) > >>

kostas_jp120:

--- Quote from: philosopher on March 16, 2015, 12:03:55 PM ---Κώστα επειδή ένα φεγγάρι με είχαν πιάσει και μένα οι ανησυχίες μου αυτό που ξέρω είναι το εξής:
H Recaro δίνει ένα σετ από πλαϊνές βάσεις (slide mounts) που μπαίνουν τα PolePosition και αυτές οι βάσεις κουμπώνουν στους σιδηρόδρομους που στη συνέχεια κουμπώνουν στο πάτωμα του ΜΧ5. Οι πρώτες δε νομίζω ότι έχουν 100Ε αν είναι Reacaro σε καμία περίπτωση. Από ότι βλέπω είμαστε στα ~150Ε ανά bucket χ2 =300 min και θες μετά και κανένα 300άρι minimum για custom σιδηρόδρομους. Συγκεκριμένα ο αντιπρόσωπος εδώ θέλει 400-500 να τα φτιάξει.
Τώρα αν πας σε εντελώς custom λύση και το βιδώσεις και στο πάτωμα σίγουρα είσαι 150*2+400 = 700 minimum κάτω + φυσικά το κόστος από τις custom βάσεις...

--- End quote ---

Οι δικές μου ανησυχίες εκδηλώθηκαν ... Sparco Evo2 ... θα τα δείτε σύντομα

Μιλούσα για σταθερές βάσεις ... δεν αξίζει τον κόπο να βάλεις σιδηρόδρομο σε full bucket καθίσματα γιατί θα κάθεσαι πιο ψηλά από τα μαμά καθίσματα που έχεις τώρα, ενώ "χαλάς" και την όποια στήριξη σου δίνει το κάθισμα με τις ζώνες 4 σημείων.
Οι βάσεις της Sparco έχουν 50 ευρώ η μία και οι custom βάσεις για το σασί όχι πάνω από 250-300 ευρώ άρα με 400 ευρώ max είσαι κομπλέ.

philosopher:
Ωραίος!!!
Περιμένουμε φωτογραφίες  8)

selito:

--- Quote from: philosopher on March 16, 2015, 02:43:36 PM ---Ωραίος!!!

--- End quote ---

Μη σου μπαίνουν ιδέες εσένα!  :P

philosopher:

--- Quote from: selito on March 16, 2015, 02:44:15 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Έχω δρόμο εγώ μέχρι να φτάσω στα bucket, εκτός βέβαια και αν προκύψει τπτ καλό στον ορίζοντα :angel:

selito:

--- Quote from: philosopher on March 16, 2015, 02:50:19 PM ---
--- Quote from: selito on March 16, 2015, 02:44:15 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Έχω δρόμο εγώ μέχρι να φτάσω στα bucket, εκτός βέβαια και αν προκύψει τπτ καλό στον ορίζοντα :angel:

--- End quote ---

Εσύ δεν βάζεις μυαλό, κάντα κόλπα σου να παίξω πιο safe εγώ όταν μπω στο παιχνίδι πιο δυναμικά! τα έχουμε πει αυτά!  :angel:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version