!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Ευκαιριες αγορων μεσω internet #2

<< < (88/152) > >>

kostas_jp120:
Σχεδόν όπως το είπες "ηλίθια πανάκριβο bucket" :llol: - στο 1Κ είναι ευκαιρία στα 2Κ δεν είναι (μπορεί να είναι για κάνα Ελβετό ίσως :llol:)

Δεν μπαίνουν όλα τα Recaro στο MX5 - το speed τα ανέφερα σαν παράδειγμα τιμής, δεν ξέρω αν χωράει, μοιάζει αρκετά με τα καθίσματα που πουλάει ο Πολωνός (που είναι κόπια) τα οποία χωράνε οριακά. Οι βάσεις (ζευγάρι) έχουν 120-200 ευρώ max ανάλογα την εταιρία (125 αν θυμάμαι μου είχε δώσει τιμή ο Πολωνός).

philosopher:
Κώστα επειδή ένα φεγγάρι με είχαν πιάσει και μένα οι ανησυχίες μου αυτό που ξέρω είναι το εξής:
H Recaro δίνει ένα σετ από πλαϊνές βάσεις (slide mounts) που μπαίνουν τα PolePosition και αυτές οι βάσεις κουμπώνουν στους σιδηρόδρομους που στη συνέχεια κουμπώνουν στο πάτωμα του ΜΧ5. Οι πρώτες δε νομίζω ότι έχουν 100Ε αν είναι Reacaro σε καμία περίπτωση. Από ότι βλέπω είμαστε στα ~150Ε ανά bucket χ2 =300 min και θες μετά και κανένα 300άρι minimum για custom σιδηρόδρομους. Συγκεκριμένα ο αντιπρόσωπος εδώ θέλει 400-500 να τα φτιάξει.
Τώρα αν πας σε εντελώς custom λύση και το βιδώσεις και στο πάτωμα σίγουρα είσαι 150*2+400 = 700 minimum κάτω + φυσικά το κόστος από τις custom βάσεις... 

kostasmito:
Ηλίθια πανάκριβο bucket...που όμως έχει εργοστασιακούς πλευρικούς αερόσακους & αισθητήρες, που είναι σχεδιασμένο για να χωράει ακριβώς στην καμπίνα του mx5 και που αντικειμενικά είναι ότι πιο όμορφο μπορεί να μπει στο mx5.

philosopher:
Για να ξεκινήσουμε σωστά, αντικειμενικό και όμορφο είναι δυο έννοιες ασύνδετες.
Εγώ με 2000 θα έβαζα με κλειστά τα μάτια δυο PolePosition που είναι υποκειμενικά ότι πιο όμορφο και λειτουργικό (για το σκοπό του, μη ξεχνάμε ότι ψωνίζουμε bucket) θα μπορούσα να βάλω.
Δέχομαι ότι είναι πολύ καλά εφαρμόζουν τέλεια στο ΜΧ-5 (NC2 όμως όπως έγραψε πιο πριν και ο Αντώνης εγώ για παράδειγμα έχω NC1) αλλά όχι 2000 για μτχ κάθισμα και μάλιστα από στούκα, αφού άνοιξε ο πλαϊνός του οδηγού.
Και για να το θέσω πιο απλά ακόμα, 400 που ξεκίνησε ήταν ξεφτίλα τιμή, στο 1000άρικο θα το σκεφτόμουνα σοβαρά και εγώ, 2.000 μόνο αν μου το έλεγαν όταν το ψώνιζα (σαν εξτρά) ίσως το έκανα. 5.000 μου φαίνεται όπως το έγραψα Ηλίθια πανάκριβο κάθισμα.

Manolis:
Για μένα το μεγάλο συν είναι ότι είναι εργοστασιάκα και pnp.Μεγάλη υπόθεση να κουμπώσουν άμεσα και να λειτουργούν
αερόσακοι,θερμαινόμενα κτλ.Το θέμα των πλαινών στο ΜΧ5 βέβαια είναι πονεμένη ιστορία,ξέρω τουλάχιστον δύο περιπτώσεις
στις οποίες άνοιξαν και έσπασαν πλευρά.Δεν θα με πείραζε και να τους έβγαζα τελείως αν ήξερα εγγυημένα ότι οι δύο μπροστινοί
δουλεύουν κανονικά.

Από εκεί κ έπειτα αισθητικά μου φαίνονται πανέμορφα και όχι υπερβολικά.Συνυπολογίζοντας όμως ότι η επιδιόρθωση τους
μαζί με ένα φρεσκάρισμα κοστίζει περίπου 200 ευρώ έκανα μια,θεωρώ πολύ καλή προσφορά,η οποία όπως τελικά αποδείχθηκε
έφτασε στα μισά της τελικής τους τιμής.

Νομίζω ότι η τιμή τους είναι δίκαιη.Όχι δίκαιη για NC που κοστίζουν 7-10Κ,αλλά δίκαιη για ένα Γερμανό,Ελβετό κτλ.

Και εις άλλα με υγεία.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version