!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Ευκαιριες αγορων μεσω internet #2

<< < (80/152) > >>

Manolis:
Κοίτα πρεμούρα τα μπαρμπάδια  :finger:

Ησυχάστε ότι και αν κάνω δεν θα περάσω ποτέ τα καλύτερα NC του φόρουμ  :coolio:

kostas_jp120:

--- Quote from: Manolis on March 10, 2015, 08:43:31 PM ---Κοίτα πρεμούρα τα μπαρμπάδια  :finger:

--- End quote ---

Ρε πρόεδρε δε σου 'πα να τα πάρεις all the way, είναι εξαιρετική αναβάθμιση και αυξάνει και την αξία μεταπώλησης όποτε το δώσεις (και γαμώ τις δικαιολογίες λέμε για να μην κοιμάσαι στο χαλάκι μέχρι το Πάσχα) - βγάλε και την αηδία το πλαστικό από πίσω να φανεί ο σκελετός του roll bar, ρίξε μία μοκέτα και θα είσαι τζετ.

Liakos:

--- Quote from: kostas_jp120 on March 10, 2015, 09:41:22 PM ---
--- Quote from: Manolis on March 10, 2015, 08:43:31 PM ---Κοίτα πρεμούρα τα μπαρμπάδια  :finger:

--- End quote ---

Ρε πρόεδρε δε σου 'πα να τα πάρεις all the way, είναι εξαιρετική αναβάθμιση και αυξάνει και την αξία μεταπώλησης όποτε το δώσεις (και γαμώ τις δικαιολογίες λέμε για να μην κοιμάσαι στο χαλάκι μέχρι το Πάσχα) - βγάλε και την αηδία το πλαστικό από πίσω να φανεί ο σκελετός του roll bar, ρίξε μία μοκέτα και θα είσαι τζετ.

--- End quote ---

Ναι, καλου κακου ριξε μοκετα. Με το χαλακι μπορει να πιαστουν οι αρθρωσεις σου.

Manolis:
Μας έχεις κουράσει με τις ίδιες και τις ίδιες @@.Αμόλα πιες καμιά μπύρα.

ps.Εσύ γκρεμοτσακίστηκες και πονάνε τα κοκκαλάκια σου όταν αλλάζει ο καιρός όχι εγώ.Πάρε τώρα τα καθίσματα μου
να κάτσει ο κ@λος σου σε ένα κάθισμα της προκοπής γιατί έχει δεινοπαθήσει με τα καφάσια που έχει το χρέπι σου,μπας και
πάρω κ εγώ τα ρεκάρο  :moutza:

saldale:
Ίσως αξίζει, μιας και δίνει μαζί και τον καθρέφτη για την στήριξη της μπάρας, που απο μόνος του έχει αρκετά €€.

http://www.ebay.co.uk/itm/Mazda-MX5-MK3-Strut-Brace-/351321706405?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item51cc67cfa5

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version