!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Ευκαιριες αγορων μεσω internet #2
kostas_jp120:
--- Quote from: Manolis on March 09, 2015, 08:11:30 PM ---Ας πάρει και κάνας άλλος τίποτα.Χτες χορέψαμε καλά το ebay.. :yeah:
--- End quote ---
Ξέρνα τα όλα μεταξύ μας είμαστε :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
simkoz:
--- Quote from: Manolis on March 09, 2015, 10:03:58 PM ---Μη φοβάσαι θα τα χτυπήσω εγώ και αν δεν έρθουν Ελλάδα θα στα στείλω πακέτο!
--- End quote ---
ε, τότε μην παιδεύεσαι ρε φίλε με τις μεταφορικές, έχω διεύθυνση στην Γερμανία και πάω με το Kuga και τα παίρνω. Ούτε μεταφορικά δεν θα δώσουμε.
Manolis:
--- Quote from: kostas_jp120 on March 09, 2015, 10:15:27 PM ---
--- Quote from: Manolis on March 09, 2015, 08:11:30 PM ---Ας πάρει και κάνας άλλος τίποτα.Χτες χορέψαμε καλά το ebay.. :yeah:
--- End quote ---
Ξέρνα τα όλα μεταξύ μας είμαστε :)
--- End quote ---
Ψιλάκια τι να σου πω τώρα και να ασχοληθείς.Αφού δεν φτάσαμε τις χίλιες λίρες θεώρησέ το ως μη γενόμενο :moutza:
kacey:
--- Quote from: γερμανος της αγγελιας ---
Hello,
sorry this is wrong to GREECE we dont can send it is to big!
Sorry for this mistake ;)
Beste Grüsse aus Breitenbrunn
Dirk Eisner
Riedel Autorecycling GmbH
--- End quote ---
αν το χτυπαγε καποιος και το κερδιζε, θα μπορουσε να πει "ουπς, λαθος, δεν το στελνουμε"?
Manolis:
Να πω την αλήθεια αυτό το σκέφτηκα και εγώ.
Αν κερδίσεις και επί τόπου κάνεις την πληρωμή που θα σου βγει αυτόματα δλδ κόστος συν το 15άρι τι θα κάνει?
Αν κάνει πίσω το εβαυ θα τον δικαιώσει από την στιγμή που αλλιώς δήλωσε,έστω και από αμέλεια/λάθος?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version