!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Ευκαιριες αγορων μεσω internet #2

<< < (6/152) > >>

jSkyline:
Ναι και εγω αν ειναι να πιασω καποιο απο τα tablet στα χερια μου, παντα το 7αρι πιανω. Το 10αρι με τα Windows δεν το ανοιγω ποτέ. Τελευταια χρήση ηταν το καλοκαιρι στο καραβι για Χανια!

mitsos husky:
Εμενα δεν με βολευει το 7αρι παντως.Ισως φταιει το οτι το χρησιμοποιω και σαν τηλεφωνο(με bluetooth εννοειτε  :P ) αλλα και στο σερφαρισμα δεν το ευχαριστιεσαι...Θελεις και τσαντα για να το κουβαλας γτ στη τσεπη δεν χωραει,ταλαιπωρια.Παει για πουλημα και θα ψαξω ή για galaxy note ή για κανα μαματο κινεζικο 5αρι phablet  8)

bill_viper:
Tablet μόνο 10αρι, άλλωστε με τις 4αρες/5αρες οθόνες στα κινητά το 7αρι είναι αχρείαστο.

nmwisima:
Παρόλα αυτά ας πουμε ένα ευχαριστώ στον Γιάννη που προσφέρθηκε να ασχοληθει :exaclty: :good:

jSkyline:

--- Quote from: nmwisima on January 24, 2013, 03:11:27 PM ---Παρόλα αυτά ας πουμε ένα ευχαριστώ στον Γιάννη που προσφέρθηκε να ασχοληθει :exaclty: :good:

--- End quote ---
Αν εννοεις εμενα. Δεν χρειαζεται...Απλα τυχαινει να ενημερωνω την ιστοσελιδα ενος eshop που εισαγει τετοια μηχανηματα, δεν θα ηταν κανενας κοπος να παρω για καποιον που ενδιαφερεται σε καποια προνομιακη τιμη.

--- Quote from: mitsos husky on January 24, 2013, 02:00:41 PM ---Παει για πουλημα και θα ψαξω ή για galaxy note ή για κανα μαματο κινεζικο 5αρι phablet  8)

--- End quote ---
Επειδη εχω δουλεψει και το ΝΟΤΕ (πρωτη γενια) αντεξα μαζι του μονο 2 βδομαδες, μου φαινοταν τεραστιο δεν μπορω να εχω παντα μαζι κατι τοσο μεγαλο. Ασε που με εκνευριζει να μπορουν να δουν την οθονη του κινητου μου ολοι οι γυρω μου.

Anyway θα βγουμε offtopic αν το συνεχισουμε και μετα θα πρεπει να τα μεταφερω στο μπλα-μπλα! Αντε μην ανοιγω δουλειες στους αλλους μοντ. (γιατι εγω βαριεμαι :P)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version