!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Ευκαιριες αγορων μεσω internet #2

<< < (36/152) > >>

takaros99:
Συμφωνω αλλα αυτο δεν αναιρει ολα τα υπολοιπα...

gabi_haros:
Μεγάλη και δύσκολη κουβέντα πιάσατε.
Εγώ το έχω ξαναπεί, κοράκι δεν είμαι, ούτε ελέφαντας με αφορμή την κρίση.
Το bargain είναι bargain και προ κρίσης και μετά.
Δεν με ενδιαφέρει τι έχει χαρακτηριστεί (μπορεί και από μένα) ευκαιρία λανθασμένα.
Το πόσο πουλάει κάποιος είναι δικαίωμα του, και το πόσο το αγοράζει επίσης.
Δεν θεωρώ πράγματα υπερτιμολογημένα εκτός αν μπορώ να το αποδείξω.
Όσων αφορά την κουκούλα και ΜΟΝΟ την αποχαρακτήρισα ως ευκαιρία δεν είπα τίποτα για το αν είναι δίκαια η τιμή.
Είπα ότι ΔΕΝ την θεωρώ τιμή που πρέπει κάποιος να τρέξει να αγοράσει.
Την θεωρώ όμως μια καλή-σωστή τιμή, το είπα και πιο πάνω άλλωστε.
Αν τόσο πολλοι πιστεύετε ότι κάνω λάθος τι να πω άλλωστε ο Αχ. είναι πιο έμπειρος και για να το λέει κάτι ξέρει (δεν το λέω ειρωνικά).

nmwisima:
Καταλαβαίνω τι λες και μετά απο χρόνια ανασφαλιστος το εχω νιώσει στο πετσί μου.

Αλλα δεν είναι ολες οι περιπτώσεις ίδιες. Η τιμολόγηση του Νιτρο για παράδειγμα ήταν εξαρχής πολυ φιλική, 120 ευρώ για μια μπουμσλανγκ που κοστίζει 180 για να έρθει απο Αμερική και θέλει ενα καρο ώρες για να φτιαχτεί.

Πρέπει τώρα να τη βάλει λιγότερο;

Ο Ρεβ εχει ξεστραβωθει για να φτιάξει πρωτοτυπους MS, πρέπει να πετάξει ολες τις ώρες που χει φαει στα σκουπίδια;

Κι αν έρθει ενας φίλος του και ζητήσει εγκέφαλο τι θα κάνει; 

Κι αν έρθει ενα μαγαζί και ζητήσει 10 κομμάτια προπληρωμένα τι θα κάνει;

Θα τα δίνει κατω του κόστους;

Α.

Send from my κινητό.

gabi_haros:

--- Quote from: nmwisima on April 09, 2013, 10:19:13 PM ---αλλά αυτά ειναι οι λεγόμενες "ευκαιρίες τις κρίσης" που ουσιαστικά χαίρεσαι απο την ανάγκη του άλλου.
--- End quote ---
Κρίσεις και ευκαιρίες υπήρχαν πάντοτε.
Δεν σε κάνει τοκογλύφο το να τις αρπάξεις.
Τοκογλύφος γίνεσαι μόνο εάν εκμεταλεύεσαι με την κοινωνική και όχι με την οικονομική έννοια μια ευκαιρία.
Τότε με την ίδια λογική επειδή το επόμενο σου αμάξι προ κρίσης κόστιζε 10Χ ακόμη και αν τώρα ζητάει 1Χ, εσύ δώστου 10 για να μην εκμεταλευτείς την κρίση.
Έτσι χάρισμα του. :tease:
Μπερδεύεις υλικά αγαθά με εργατοώρες.
Π.χ και για να σου δώσω μακροοικονομικό και όχι μικροοικονομικό μοντέλο:
Οι πολυεθνικές χρόνια τώρα στην Ελλάδα και μόνο εις γνώσην μας ΣΟΥΠΕΡ-Υπέρτιμολογούν.
Εγώ είμαι υπέρ του να χαμηλώσεις το κέρδος σου, όχι τους (ήδη) χαμηλούς μισθούς.
Αλλά και πάλι αυτό δεν ισχύει σε όλα τα μοντέλα.
Π.χ με τις ημιδημόσιες επιχειρήσεις κτλ κτλ...

Υ.Γ: Βάλε ΣΚΑΪ, έχει Τσίπρα. :tease: :tease:

nmwisima:
Δεν πήγαινε σε σενα η απάντηση.

Αλλά μια και το λες, τα παραδείγματα που αναφέρω τα λέω γιατί θεωρώ οτι έχουν εξαρχής τιμολογησει τα προϊόντα τους καλά και δεν πανε να κονομησουν απο ενα κομμάτι αλλά από τον ευχαριστημένο πελάτη που θα επιστρέψει.

Α.

Send from my κινητό.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version