!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Ευκαιριες αγορων μεσω internet #2
jason#9:
Παντως αν παω σε αυτα τα χρηματα για κουκουλα εννοειται οτι προτιμω να δωσω 70 με 100 ευρα παραπανω
για ολοκαινουρια και οχι για 13-14 χρονων μεταχειρισμενη οοοσο καλη και αν ειναι... :good:
nmwisima:
--- Quote from: mitsos husky on April 09, 2013, 06:23:14 PM ---Παντως απο οσο ξερω η κουκουλα ειναι παρα πολυ καλης ποιοτητας και σε αριστη κατασταση..Για την τιμη το συζηταει λιγο.Και μπλε mohair σε αυτα τα λευτα δεν ξερω αν βρισκεις.
--- End quote ---
Εμένα πάντως που με πήρε ενα παιδί για να του φερω μπλε μοχαιρ του είπα να κοιτάξει πρωτα αυτή που ειναι εδω και φθηνότερη.
Τωρα σε τι κατάσταση ειναι δεν είναι δικό μου θέμα να λύσω.
Οσο για τα λινκ του φίλου μου του Γκάμπι, κρίνεις απλά απο τη φώτο και τα λες αυτά, δεν είναι όλες οι ποιότητες ιδιες.
Α.
Send from my κινητό.
mitsos husky:
Το ''πολλα'' ή ''λιγα'' ,ή το ''καλη'' ή ''κακη'' κατασταση φυσικα τα κρινει ο υποψηφιος αγοραστης.απλα ποσταρα τη αγγελια γιατι θεωρω πως για μια δυσευρετη μπλε Mohair τα 390 ειναι καλη τιμη,και φυσικα γιατι κατ'εμε τουλαχιστον η κουκουλα ειναι κομπλε.
--- Quote from: jason#9 on April 09, 2013, 06:54:06 PM ---Παντως αν παω σε αυτα τα χρηματα για κουκουλα εννοειται οτι προτιμω να δωσω 70 με 100 ευρα παραπανω
για ολοκαινουρια και οχι για 13-14 χρονων μεταχειρισμενη οοοσο καλη και αν ειναι... :good:
--- End quote ---
Δωσε αλλα 100-150 παραπανω και παρε ενα hardtop :P
A!και η συγκεκριμενη κουκουλα δεν πρεπει να ναι πενταετιας και ειναι πληρωμενη 9 κατοσταρικα :good:
gabi_haros:
--- Quote from: nmwisima on April 09, 2013, 07:30:26 PM ---
--- Quote from: mitsos husky on April 09, 2013, 06:23:14 PM ---Παντως απο οσο ξερω η κουκουλα ειναι παρα πολυ καλης ποιοτητας και σε αριστη κατασταση..Για την τιμη το συζηταει λιγο.Και μπλε mohair σε αυτα τα λευτα δεν ξερω αν βρισκεις.
--- End quote ---
Εμένα πάντως που με πήρε ενα παιδί για να του φερω μπλε μοχαιρ του είπα να κοιτάξει πρωτα αυτή που ειναι εδω και φθηνότερη.
Τωρα σε τι κατάσταση ειναι δεν είναι δικό μου θέμα να λύσω.
Οσο για τα λινκ του φίλου μου του Γκάμπι, κρίνεις απλά απο τη φώτο και τα λες αυτά, δεν είναι όλες οι ποιότητες ιδιες.
Α.
Send from my κινητό.
--- End quote ---
Προφανώς.
Εγώ σχολιάσα μόνο το θέμα αν είναι ευκαιρία ή όχι.
Η τιμή είναι λογική, μπορεί και καλή, ΌΧΙ όμως Ευκαιρία.
Δεν θεωρώ ευκαιρία στις μέρες μας κάτι που είναι 10 με 20% φτηνότερα από ότι τα αντίστοιχα προϊόντα.
Επίσης δεν θεωρώ ευκαιρία κάτι που έχει ξαναεμφανιστεί στην αγορά παραπάνω από 2-3 φορές.
Και οι μεταχειρισμένες mohair κυμαίνονται σε αυτά τα λεφτά αν όχι και ελαφρώς πιο κάτω.
Τώρα το χρώμα είναι ένα θέμα δυστυχώς και λέω δυστυχώς γιατί και εγώ που έχω γκρι mohair την έχω πατήσει, άσχημα, πολύ άσχημα.
nmwisima:
Καλά τώρα. Έχουν παίξει σε αυτό το τόπικ ένα κάρο μπάμιες που θεωρηθηκαν απο κάποιους "ευκαιρίες" η κουκούλα σε πειραξε που όντως ειναι σε καλή τιμή?
Επισης, αυτό το παραμυθάκι με την κρίση που πρέπει να γίνουν σουπα οι τιμές, έχει κουράσει.
Τα περισσότερα πράγματα για αυτοκίνητα έρχονται απο το εξωτερικό και εκεί οι τιμές παραμένουν απο σταθερές προς ανωδικές.
Κάποια πράγματα ήδη, έτσι ή αλλιώς, αλλάξανε σε τιμές. Π.χ. ο Dogits δίνει τα ρολμπαρ σε εξαιρετική τιμή και κάνει πιο δύσκολο κάποιος να πάει να πάρει TRLane.
Αυτο δεν ισχύει για όλα τα πράγματα. Ο Rev τι πρέπει να κάνει; Να αρχίσει να '"χαρίζει" MS επειδή έχουμε κρίση;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version