Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]  (Read 972641 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

July 03, 2013, 05:40:14 AMReply #210

Offline coverdale

Προφανώς εννοεί τα βαμμένα καπάκια του ρολ μπαρ.Εχουνε γραφτεί και χειρότερα στο car
Rider on the storm

July 07, 2013, 10:03:28 AMReply #211

Offline Akis_theo

Καλημερα ...... ειμαι στα πρόθυρα αγορας ενος nc 1.8  ψαχνοντας βρηκα αυτην την αγγελια http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2997632/ η τιμη μου φανηκε καλη και το αμαξι φαινεται χαρτι δεν ξερω ομως κατα ποσο το αμαξι ειναι σωστο απο θεμα τρακαρισματος κτλπα... Γνωριζει καποιος αν ο συγκεκριμενος μαντρας ειναι σωστος η κανανενας απατεωνας. Τι να προσεξω πριν την αγορα ενος τετοιιυ αυτοκινητου ????

July 07, 2013, 10:29:43 AMReply #212

Offline Eurissssss

Πριν 1.5 χρονο που εψαχνα αυτοκίνητο ηταν ο πρωτος που επισκεφτηκα για να δω μχ5 απο κοντα.Τοτε ειχε ενα τετοιο ιδιο μαυρο στα ιδια χιλιομετρα και το πουλουσε 14.500(πολυ πιθανο να ειναι το ιδιο,απλα δεν θυμαμαι να ειχε κοκκινα καθισματα).ΔΕν ξερω αν μιλησα με τον ιδιο ή καποιον πωλητη του αλλά απο τις λιγες ερωτησεις που του εκανα μου φανηκε ένας ξερωλας και μισος και απο παζαρι δεν κατεβαινε ουτε 50Ε.Οπως και να χει πηγαινε να το δεις απο κοντα,να το ελενξεις και μην κολλας στο πρωτο μχ που θα βρεις ψαξε το καλα.

July 07, 2013, 10:57:17 AMReply #213

Offline Akis_theo

Η τιμη δεν ειναι πολυ χαμηλη ??? Η αληθεια ειναι απο μεταχειρισμενα δεν χω εμπειρια δεν ξερω τι ακριβως να προσεξω κ φυσικα το καθε αμαξι εχει τα δικα του... γνωριζεις πως μπορει να εξεταστει εαν τα χιλιομετρα ειναι πραγματικα ???
Ας πουμε στα σουμπαρου που γνωριζω με avcs μπορεις να δεις τα πραγματικα χιλιομετρα στα μιατα συμβαινει αυτο ???

July 07, 2013, 11:06:15 AMReply #214

Offline Akis_theo

Επισης η εκδοσεις mid ειχαν δερματινα καθισματα ??? Βλεπεις κατι παραξενο με την πρωτη ματια στο αμαξι ???

July 07, 2013, 11:15:49 AMReply #215

Offline Αετός

Ακου να δεις φιλε Ακη,
το αμαξι οπτικα φαινεται καλο και η τιμη σπεσιαλ,αλλα πρεπει να μαθεις περισσοτερα στοιχεια,οπως τον προηγουμενο ιδιωκτητη για να αντλησεις πληροφοριες,οπως και απο την πινακιδα του αυτ/του μπορεις με ενα γνωστο ασφαλιστη να μαθεις απο την ΥΣΑ (υπηρεσια στατιστικης ασφαλειων) αν εχει ποτε τρακαρει.
Επισης αν εχεις εναν γνωστο φαναρτζη ναναι γατωνι,θα σου πει με (χρωματογραφο) λεπτομερεια το ιστορικο του και πιο κομματι εχει ξαναβαφτει.
Επισης ενας καλος μηχανικος μπορει ανετα να καταλαβει αν τα χλμ ειναι πραγματικα και την γενικη κατασταση του.
Εκτος αν καποιος απο εδω μεσα το γνωριζει.
Αν ολα πανε καλα,συντομα θα σου πουμε τα ...καλοριζικα!!!
aetos=menios from Holargo+Lagonisi for ever!!!
Οταν μιλαω ειμαι υπευθυνος μονο για αυτα που λεω..και οχι για αυτα που εσυ...καταλαβαινεις!!!

July 07, 2013, 11:16:44 AMReply #216

Offline iNFiNiTy

Ζήτησε από τον έμπορο να σου δώσει το δελτίο συντήρησης της mazda. Είναι ηλεκτρονικό. Πήγαινε από τη mazda να κάνεις match και να δεις αν ανταποκρίνεται σε ρεαλιστική χρήση.

July 07, 2013, 11:29:25 AMReply #217

Offline Akis_theo

Μηχανικο και φαναρτζη θεωρω εχω πολυ καλους.. απο κει και περα δεν ξερω αν ο μαντρας δεχτει το αμαξι να μεταφερθει στο χωρο τους...και αυτο με προβληματιζει

Στάλθηκε από το GT-I9305 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

July 07, 2013, 11:36:30 AMReply #218

Offline Αετός

Οπως και ναχει χρειαζεται λιγο τρεξιμο,ξεκινα απο το βιβλιο σερβις που σου λεει και ο φιλος iNFiNiTy και μετα πηγαινε εκει που τα εκανε μηπως και βγαλεις ακρη.
Οταν μιλαω ειμαι υπευθυνος μονο για αυτα που λεω..και οχι για αυτα που εσυ...καταλαβαινεις!!!

July 07, 2013, 11:52:08 AMReply #219

Offline ELTASSOS

ta xlm τα ελεγχεισ με αριθμο κυκλοφοριας η αριθμο πλαισιου απο το ηλεκτρονικο σερβισ....σε επισημο ΜΑΖΔΑ σερβισ
....επισησ ΚΑΙ απο το χαρτι ΚΤΕΟ που αναγραφονται οταν περναει...

Αν δεν εχει πινακιδεσ μπορει να το παει με ΔΟΚ η να τις παρει πισω προσωρινα για ελεγχο..4 ευρω η μερα.

Η ασφαλεια ομως ειναι ενα θεμα, μηπωσ κατσει καμμια στραβη στο δρομο προσ το συνεργειο..αλλα οι σωστοι επαγγελματιες εχουν λυση ειτε με προσωρινη και ακυρωση μετα ανευ κοστους. Δεν ξερω αν οι ΔΟΚ εμπεριεχουν και ασφαλεια, καθε εμπορας δικαιουται ενα ζευγαρι ΔΟΚ και πληρωνει τοπ ασφαλιστρα και ισχυουν για οποιο αυτοκινητο κινει καθε φορα...νομιζω, δεν ειμαι σιγουροσ,

ρωτα η να μας πει κανενας ασφαλιστης.

Στα λεω αυτα,  ωστε αν ο εμπορας σου αρχισει τα σου-ξου-μου να ξερεισ τι ισχυει και αν αυτα που λεει ειναι προσχηματα και θελει να αποφυγει τον ουσιαστικο ελεγχο απο μερους σου.

Καλη τυχη

July 07, 2013, 11:57:33 AMReply #220

Offline Akis_theo

Απο βδομαδα ξεκιναω ελπιζω ολα να ειναι οκ ... θα κανω μια ερωτηση λιγο χαζη με αυτο το δελτιο μπορω να παω σε οποιαδηποτε μαζντα και να δουν τι ρολο βαραει το αμαξι???

July 07, 2013, 12:05:20 PMReply #221

Offline Αετός

Ο καθε ομιλος εχει το δικο του αρχειο,θα δεις το βιβλιο και θα πας στον ομιλο που ανηκει (π.χ Καλογριτσα).

Υ.Γ. Πιστευω οτι δεν εχει ESP που γραφει.
« Last Edit: July 07, 2013, 12:08:54 PM by Αετός »

July 07, 2013, 12:16:07 PMReply #222

Offline Akis_theo

Μαλιστα στην αηγελια δεν λεει πουθενα book service αλλα ολα υποθεσεις ειναι θα παω απο κει να δω τι και πως....
Η αληθεια ειναι τους μαντραδες δεν τους εχω σε μεγαλη υποληψη γιατι εχω ακουσει διαφορα κατα καιρους.... παιδια τα nc 4 αεροσακους δεν εχουν ???

July 07, 2013, 12:19:20 PMReply #223

Offline Αετός

Αλλα εχουν δυο,αλλα εχουν 4,το συγκεκριμενο εχει δυο και το αναγραφει κιολας στην αγγελια.

July 07, 2013, 12:23:08 PMReply #224

Offline iNFiNiTy

Σε όποιο εξουσιοδοτημένο mazda και να πας θα βρουν το ηλ. αρχείο του.
Ο έμπορος το μόνο που μπορεί να έχει είναι ένα αντίγραφο που γράφει τι έχει γίνει στο αυτοκίνητο.