!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (187/1050) > >>

nmwisima:
Δεν το ξερω.

Ειναι όμως μ'αλλον πολυεστερική κόπια του Hero από ΝΒFL και θα έλεγα μέτρια σε ποιότητα.

Το βάψιμο ειναι άλλα αντί άλλων και φυσικά ο επετειακός χαρακτήρας του αυτοκινήτου έχει πάει περίπατο...

steffl:
αυτο το aniversary ηταν πολυ πρεσεγμενο πριν γινει ετσι που ειναι μια αιδια για μενα και το ειχε παρει ενα παιδι απ το φορουμ ξαδερφος του κοσταντινου νομιζω με το nc  αν ειναι αυτο μονο αυτος θα μπορεσει να σ πει 2,3 αληθειες :)

Konstantinos:
Χμ, δεν πρέπει να είναι του Θάνου. Ήταν μονό και αυτό βλέπω τελειώνει σε 0 η πινακίδα. Του Θάνου δόθηκε με 140.000χλμ επίσης. Το είχα πετύχει πριν από λίγο καιρό στα νότια και ήταν με τις 16άρες του mk1 και το rollbar και φυσικά χωρίς το bodykit. Οπότε δεν πρέπει να είναι αυτό.

heras:
Πες του να στο ξανακανει αμαξι και οχι αυτη την καρικατουρα και μετα το βλεπεις  :tanevramou:

alachaniotis:
Αυτό είναι forum.. Σε Honda CBR forum περιμένω απάντηση 14 μήνες τώρα  :D
 :'( Και νόμιζα οτι είχα γούστο στα αυτοκίνητα.. Η αλήθεια είναι οτι το μκ2 δε μου άρεσε ποτέ όσο το μκ1 και το μκ3 τώρα, αλλά με το budget μου δεν έχω άλλη λύση. Επίσης γνωρίζω οτι δεν μπορώ να το δω αισθητικά, με ρομαντισμό επειδή δεν ήμουν ποτέ κάτοχος mx5, οπότε παρακάμπτω το γεγονός οτι μπορεί να είναι λίγο overkilled το αυτοκίνητο αισθητικά, μιας και με ικανοποιεί η συνολική εμφανισή του.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα σχόλια σας, αν και με πληγώσατε ;), εαν κάποιος γνωρίζει ή μπορεί να μάθει περισσότερα, πιο ουσιαστικά θέματα/προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν, θα το εκτιμούσα επίσης.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version