!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (176/1050) > >>

mass_c:
Θα σου προτεινα να παρεις 1800cc αν μπορεις..
Εχουν ιδανικη δυναμη για αυτα τα σασσι ;)

mx5silver:
χωρις να ξερω κανενα, θα επαιρνα το πρωτο που εχει αναρτηση, εξατμιση και ωραιες ζαντες....
επειδή είναι στα 99000χμ, ρωτα αν εχει κανει μεγαλο σερβις.
αλλιως θα χρειαστείς ακομα 400-500ευρα για να το κανεις, αλλα τουλάχιστον θα εισαι σιγουρος ότι εχει γινει σωστα... :good:

marios nbfl:
Το πρώτο που εχει τα καλούδια αν θυμαμαι καλα πωλείται πολυ καιρο ...
Επισης ειναι εισαγωγής και εχει ερθει το 07 με αποτέλεσμα να εχει φαει πολυ αλάτι αν εχει ερθει απο Γερμανία ..
Αλλα δεν παύει να ειναι η τιμη τσάμπα και το αμαξι να φαινετε πολυ περιποιημένο...
Ελένξε το και αν ειναι οκ τσιμπα το..
Ανάρτηση και ζαντες κοστίζουν το μισό αυτοκινητο

heras:
Γεια σας και καλως σας βρηκα ξανα μετα απο 3 χρονια περιπου  :yeah:
Οι περισσοτεροι με ξερετε οποτε περιττες οι συστασεις παλι  :girlie:

Μετα απο την ομορφη συμβιωση μου με τη 2λιτρη SLK που αγοραστηκε μετα την πωληση του 16ριου nb μου και την πολυ συντομη και με αδοξο τελος με το RX8 Cosmo (εσπασε μοτερ πριν μερικες βδομαδες και πουληθηκε οπως ηταν χθες) επιστρεφω στα mx5 λημερια παλι και αυτη τη φορα ψαχνοντας nb ελεω μετρημενων κουκιων απο αποψη χρηματων, με τη διαφορα οτι ενδεχεται αυτη τη φορα να ειναι το 1.8. Εννοω οτι θα το παλεψω για 18αρι χωρις ν αποκλειω την αγορα εκ νεου 16αριου αν βρεθει κατι καλο και μεσα στο χρηματικο μου οριο

Για να μην μακρυγορω αλλο, αυριο θα παω να δω αυτο
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4990347/

Μιλησα με το παιδι και μου ειπε οτι το αμαξι δεν εχει τρακαρει, δεν το κυκλοφορει ( το εχει απ το 2001, 2ο χερι) και θελει μεγαλο σερβις με ιμαντες καθως και νεα λαστιχα. Η κουκουλα ειναι καλη μια και το χει σε γκαραζ. Απο κει και περα μηπως το ξερει κανεις το συγκεκριμενο? Οποιαδηποτε συμβουλη ή προταση δεκτη !!

Και παλι καλως σας βρηκα !!  :)

katsavidakias1:
Hera τελικα δεν το ανοιξες το μοτερ; κριμα παντως δεν το χαρηκες το αμαξι...

Μακαρι να βρεις καλο mx5 τουλαχιστον...  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version