!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (167/1050) > >>

VasmaV:
το 1o είναι σίγουρα από κάποιο παιδί του φόρουμ, καθώς όλες οι φωτό του είναι από δικές μας συγκεντρώσεις (κοπή πίτας 2013 και κάποια εκδρομή). Δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιο παλικάρι είναι, αλλά λογικά θα το δει και θα σου απαντήσει.

Για τα άλλα δεν έχω άποψη

mx5silver:
επειδή τα δισκόφρενα του  μκ1 είναι στο μέγεθος του cd, θα ελεγα παρε ενα που να εχει abs. γιατι χωρις, δεν σταματάει με τιποτα....
και παρε ένα με a/c. θα το καταλάβεις μολις κανεις καμια βολτα με 35 βαθμούς με τον ηλιο να καιει την τεντα.....

θα ελεγα το μαυρο τα εχει όλα, αλλα θελει αλλα πραγματα κατά την γνωμη μου(εκτος και αν δεν σε ενοχλουν)
μικρότερες ζαντες 15
ξηλωμα της αεροτομης, αλλα μετα μαλλον θα θελει βαψιμο το καπο
αυτά τα ασημι στο εσωτερικο δεν είναι και πολύ πετυχημένα, θα τα εβγαζα.

πολύ πιο ευκολο είναι να κανει αυτές τις ψιλοδουλειεςαπο το να παρεις καποιο  χωρις a/c που με καποιο κοστος το βαζεις αργοτερα ή χωρις abs που δεν μπορεις να το βαλεις αργοτερα....

nmwisima:
Το πρωτο ειναι του Σωτου και το άσπρο του Νικου.

Ειναι και οι δυο μέλη.

Εχουν κανει πράγματα που πιθανοτατα ειναι χρησιμα σε Μκ1 μια και δεν ειναι ασχετοι απο το χωρο.

Προσωπικά θα απεφευγα το "συλλεκτικό" του 89-93 γιατί θα θελει μια περιουσια μετα.

Το μαυρο, πιστεύω αν σου βαλει στην τιμή και τη μεταβιβαση είναι μια χαρα. Ειναι απουλητο περι τον ενα χρονο.

Α.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Neko:
το μαυρο δεν μπορει να ειναι με τιποτα του 99 ;D στα συν το abs a/c.

jSkyline:
To μαυρο το βλεπω συχνα απο κοντα... Τα αλλα 2 ειναι οντως μελων του φορουμ οποτε λιγο πολυ καποια παιδια απο εδω μεσα τα ξερουν τα αμαξια.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version