!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (163/1050) > >>

xenos:
Η πιθανοτητα να εχει πραγματικα χλμ ειναι μικρη. Βλεπω τα πραγματα ρεαλιστικα νομιζω. Υπαρχει βεβαια κ το ενδεχομενο να ειναι πραγματικα και αυτο θα φανει αμεσως στη φθορα του (πενταλ, καθισματα, λεβιες ταχυτητων, κλπ).

Αν το πουλησω Α. Θα ερθουν διαφοροι τυποι και σαν εσενα που θα το θελουν 6000€. Εμενα το αμαξι μου εχει και ηλεκτρονικο αρχειο απο μαζντα, τι να μου πουν δλδ; Οτι ειναι γυριςμενα; Και μου το πουν, ποσως με ενδιαφερει.   Φυσικα και ειμαι καχυποπτος σε αυτον τον κοσμο που ζουμε. Εδω, βλεπεις τι γινεται εδω μεσα σε διαφορες αγοραπωλησιες που λενε ¨Απο γνωστο¨ κλπ. Φαντασου ο αγνωστος δλδ...

Sent from my iPad using Tapatalk

nmwisima:

Το έχουν δει το αυτοκίνητο από κοντά μέλη του φόρουμ και βεβαιώνουν ότι το αυτοκίνητο είναι σε κατάσταση που τα χλμ του φαίνονται αληθινότατα.

Gas21:
Καλά το ηλεκτρονικο αρχειο είναι απλα ενα + παραπανω απο το χειρογραφο..
Δεν εγγυάται τίποτα δυστυχώς.
Πολύ απλά κάθε φορα που ειναι να κανεις το τυπικο σερβις,
γυρνας τα χιλιόμετρα λίγο μετά απο το προηγούμενο σερβις και είσαι άρχοντας..
Ειδικα απο μαντράδες είναι 99% οτι θα είναι γυρισμένα.
Πήγα να την πατήσω πολλές φορές και ευτυχώς υπήρχαν διπλές αγγελίες απο ιδιώτη-έμπορο.
Γι αυτό τα κριτήρια μου ,αν εψαχνα αμαξι και ειδικά τόσο "παλιό",θα ήταν η τωρινή κατάσταση ,δηλαδή τί του λείπει και τί οχι και να μην είναι τρακαρισμένο.

Το πιο γαμάτο , σε ενα μιατα που ειχα μπεί είχε βάλει το λαμόγιο άρωμα "καινουργίλας" που αν ψαξετε σε detailing stores ,όντως υπάρχει..

iNFiNiTy:

--- Quote from: Gas21 on April 28, 2014, 12:19:16 AM ---Καλά το ηλεκτρονικο αρχειο είναι απλα ενα + παραπανω απο το χειρογραφο..
Δεν εγγυάται τίποτα δυστυχώς.
Πολύ απλά κάθε φορα που ειναι να κανεις το τυπικο σερβις,
γυρνας τα χιλιόμετρα λίγο μετά απο το προηγούμενο σερβις και είσαι άρχοντας..

--- End quote ---
Δηλαδή θα έχεις ένα αρχείο με service στα 20k, 22k, 25k κτλ και υπάρχει περίπτωση να το πιστέψει κάποιος;

vagmann:
Παιδια αν ηταν 2-3ο αυτοκινητο βολτας,και εβγαινε ΣΚ και αργιες δεν ειναι απιθανο να εχει λιγα χλμ...
Ξερω πολλους χομπιστες,με 3-5Κ χλμ το χρονο...
Το δικο μου ειναι 12 ετων,και εχει 85Κ+ χλμ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version