!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Spiros_53:
--- Quote from: Giannis.Kaz on April 26, 2014, 06:57:59 PM ---
--- Quote from: Neko on April 26, 2014, 06:36:06 PM ---Εχω ακουσει οτι ειναι καλο και πρεπει να εχει και καινουργια κουκουλα ;) Αμα σου αρεσει το χρωμα(σ'αλλους οχι :llol:) δες το.
--- End quote ---
Κάτι έχω καταλάβει σχετικά με το πράσινο :llol: ! Εμένα το μόνο που με προβληματίζει είναι τα χιλιόμετρα μήπως είναι γυρισμένα, και να μην χρειάζεται τίποτα χοντρό(π.χ. λάστιχα,ιμάντες) μιας και είναι μετα βίας εντός budget.
Και το που θα το ελέγξω, ήθελα να το πάω στον Λευκαδίτη μιας και βλέπω ότι τον προτείνετε πολλοί από εδώ μέσα, αλλά πέφτει κομματάκι μακριά.
Υ.γ.: Αν επιτρέπεται απο πού έχεις ακούσει ότι είναι καλό; Και αν δεν μπορείς να πείς δημόσιο δεν θα με χαλούσε ένα Pm!
Ευχαριστώ και πάλι, Γίαννης.
--- End quote ---
τα 18άρια είναι καδενάτα :D
Giannis.Kaz:
--- Quote from: Spiros_53 on April 26, 2014, 08:13:46 PM ---τα 18άρια είναι καδενάτα :D
--- End quote ---
Δεν το ήξερα αυτό είναι η αλήθεια.
Υ.γ.: Επειδή δεν ξέρω όμως τι συντήρηση χρειάζονται τα καδενάτα, μιας και μόνο σε κάτι παπάκια έχω ακούσει για καδένα, μπορείς να με διαφωτίσεις λίγο;
Ευχαριστώ, Γιάννης.
gianic:
Δεν ειναι καδενατα. Με ιμαντα ειναι ολα τα b6/bp
takisnb:
Από πότε Spiros_53 τα 18αρια έχουν καδένα???Καμία σχέση,όλα τα mx5 έχουν ιμάντα χρονισμού,το συγκεκριμένο το έχω δει απο κοντά και πραγματικά είναι πολύ καλο,εχει βαμμένο τον μπροστινό προφυλακτήρα και έχει μια μεγάλη γρατζουνιά στο μπροστά αριστερό φτερό,κατα τα αλλα ειναι ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με τις φυσιολογικές φθορές της δεκαετίας + που εχει στην πλάτη του!!!
Sent from my iPhone
jSkyline:
Τακη απο ποτε τα NC εχουν ιμαντα ? Το σωστο ειναι αυτο που λεει ο Γιαννης, γιατι υπαρχουν 18αρια καδενατα αλλα ειναι NC ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version