!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
geobo:
Οντωσ φαινεται αριστο το πρασινο!Μιλησα με τον ιδιοκτητη αλλα ειπα μηπωσ υπαρχη καποιοσ που ξερει τπτ παραπανω.ειναι εισαγωγησ και το δινει extra τo hard top.
Neko:
Και τα δυο πουλιουνται πολυ καιρο αφου τα ειχα δει οταν εψαχνα εγω για αμαξι. Το πρασινο το εχω δει απο κοντα ειναι εισαγωγης δινει εξτρα το χαρτ τοπ και εχει κατι ψιλοθεματακια..
Mtmx580:
Καλησπέρα παιδιά,
Εχετε φτιάξει ένα πολύ οργανωμένο site, συγχαρητήρια!
Θα ήθελα τη βοήθεια σας μιας και ξέρετε κάτι παραπάνω..
Ψάχνω ένα Mx5 για δεύτερο αυτοκίνητο που δεν θα κάνει μεγάλες αποστάσεις όταν θα το κουνάω και γενικά θα κάνει λίγα χλμ μέσα στη βδομάδα.
Ιδιαίτερες προτιμήσεις δεν έχω (na, nb), να είναι καλοσυντηρημένο μόνο ::- .. και όσο γίνεται σε καλή τιμή (2 - 2,5 - 3 μαξ)..
Ευχαριστώ πολύ!
Mtmx580:
--- Quote from: Mtmx580 on March 12, 2014, 01:36:00 AM ---Καλησπέρα παιδιά, Εχετε φτιάξει ένα πολύ οργανωμένο site, συγχαρητήρια!Θα ήθελα τη βοήθεια σας μιας και ξέρετε κάτι παραπάνω..Ψάχνω ένα Mx5 για δεύτερο αυτοκίνητο που δεν θα κάνει μεγάλες αποστάσεις όταν θα το κουνάω και γενικά θα κάνει λίγα χλμ μέσα στη βδομάδα. Ιδιαίτερες προτιμήσεις δεν έχω (na, nb), να είναι καλοσυντηρημένο μόνο ::- .. και όσο γίνεται σε καλή τιμή! Ευχαριστώ πολύ!
--- End quote ---
charchon:
καλωσηρθες!
3κ για καλοσυντηρημενο μιατα δεν σε φτανουν!
Καλυτερα να πληρωσεις κατι παραπανω στην αρχη και να μην ζηταει μετα!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version