!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
SirGus:
σήμερα είδα και τα 2 που σας έλεγα (το μπλε και το μαύρο)
θα αφήσω γενικότερες εντυπώσεις στην άκρη γιατί η απορία είναι μία κυρίως...
και τα δύο mx5 (κυρίως το μπλε και το ανθρακί ελάχιστα) έκαναν ένα θόρυβο όταν πατάς το γκάζι με ταχύτητα μέσα...
ένα ιδιαίτερο σφύριγμα αν μπορώ να το πω έτσι...
όταν το άκουσα από το μπλε λέω οκ, πάμε στο επόμενο mx5 :P (Ο ίδιος είπε ότι μάλλον... είναι από ρουλεμάν σασμάν) ...
μετά το ακούω και από το ανθρακί.. (αλλά πολύ λιγότερο κυρίως στις χαμηλές στροφές)
τι είναι μάλλον ; διαφορικό ; σασμάν ; κλασικό θέμα των mx5 ?
kantetom:
Αν μόλις πάταγες συμπλέκτη σταματούσε, είναι το ρουλεμάν που αλλαζεις στην αλλαγή δίσκο πλατό ρουλεμάν. Εμένα δεν θα με απέτρεπε από την αγορά αν το υπόλοιπο αμάξι ήταν κομπλέ.
SirGus:
--- Quote from: kantetom on March 09, 2014, 12:16:07 AM ---Αν μόλις πάταγες συμπλέκτη σταματούσε, είναι το ρουλεμάν που αλλαζεις στην αλλαγή δίσκο πλατό ρουλεμάν. Εμένα δεν θα με απέτρεπε από την αγορά αν το υπόλοιπο αμάξι ήταν κομπλέ.
--- End quote ---
όχι δε νομίζω ότι είναι ρουλεμάν συμπλέκτη γιατί τον είχα τον άκουγα μόνο με ταχύτητα μέσα, σε κίνηση και πατώντας γκάζι...
αν αφήσεις το γκάζι σταματάει...
κάποιο κλασικό πρόβλημα θα είναι στα mx5 γιατί το είδα σε 2 από τα 2 που οδήγησα ...
nikosmk1:
Κ εμένα το κάνει Όμως δεν μ έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα.Όταν το είχα παρατηρήσει κ είχα ρωτήσει τ έκανε κ σ άλλους κ δεν ασχολήθηκα περισσότερο.
SirGus:
--- Quote from: nikosmk1 on March 09, 2014, 01:05:58 AM ---Κ εμένα το κάνει Όμως δεν μ έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα.Όταν το είχα παρατηρήσει κ είχα ρωτήσει τ έκανε κ σ άλλους κ δεν ασχολήθηκα περισσότερο.
--- End quote ---
το οποίο τι είναι τελικά ;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version