!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Gas21:
Επειδη φαινεται ο γυφτος,πες του "για να ξερεις,μολις εστειλες αδικα, δυο sms σε κινητο στην Αυστρια" .Δεν το γλιτωνει το σοκ! χαχαχα
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
ELTASSOS:
--- Quote from: charchon on April 18, 2013, 01:09:23 PM ---Το γράφω ακριβως οπως μου ηρθε σε μηνυμα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ Κ ΔΙΑΘΕΤΩ 6000,00 ΕΥΡΩ,ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
695 661 6271
δεν απαντω και μετα απο λιγες ωρες μου ξαναστελνει....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ Κ ΔΙΑΘΕΤΩ 5500,00-6000,00 ΕΥΡΩ,ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
695 661 6271
Ρε παιδια ο ανθρωπος πρεπει να εχει σοβαρο οικονομικο προβλημα, επεσε σε 3 ωρες 500 ευρω....δηλαδη αν δεν απαντησω καμια βδομαδα, θα το ζηταει τσαμπα???
Αφησα επιτηδες το κινητο του αν γουσταρετε να κανετε κανα παζαρακι..... :llol: :llol: μπορει να καιγεστε να πουλησετε.....φαινεται σοβαρος αγοραστης!!!!! :moutza: :moutza:
--- End quote ---
για το ΡΧ-8 ηταν η προσφορα του?....
Trelos7:
--- Quote from: marios nbfl on April 17, 2013, 11:59:05 PM ---Καλησπερα σας.... Ενδιαφερομαι για το συγκικριμενο...!!!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3423331/
Μηπως γνωριζει κανεις κατι παραπανω...???
Ευχαριστω..
--- End quote ---
Μόλις εθεάθη στην Πεντέλη με νεαρό οδηγό max 25, εκανε κάτι βόλτες στην πλατεία. Πολύ όμορφο μου φάνηκε απο κοντά.
jason#9:
--- Quote from: Trelos7 on April 18, 2013, 07:04:41 PM ---
--- Quote from: marios nbfl on April 17, 2013, 11:59:05 PM ---Καλησπερα σας.... Ενδιαφερομαι για το συγκικριμενο...!!!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3423331/
Μηπως γνωριζει κανεις κατι παραπανω...???
Ευχαριστω..
--- End quote ---
Μόλις εθεάθη στην Πεντέλη με νεαρό οδηγό max 25, εκανε κάτι βόλτες στην πλατεία. Πολύ όμορφο μου φάνηκε απο κοντά.
--- End quote ---
Για καποιο λογο σβηστηκε η αγγελια..Εγω το ειδα 2φορες την προηγουμενη βδομαδα στο Χαλανδρι..Μαλλον εψαχνε να παρκαρει.Κατι ακουγα παντως εντονα ..
Δεν μου αρεσε καθολου..Οι ζαντες ειδικα... :nono:
iNFiNiTy:
--- Quote from: charchon on April 18, 2013, 01:09:23 PM ---Το γράφω ακριβως οπως μου ηρθε σε μηνυμα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ Κ ΔΙΑΘΕΤΩ 6000,00 ΕΥΡΩ,ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
695 661 6271
δεν απαντω και μετα απο λιγες ωρες μου ξαναστελνει....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ Κ ΔΙΑΘΕΤΩ 5500,00-6000,00 ΕΥΡΩ,ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
695 661 6271
Ρε παιδια ο ανθρωπος πρεπει να εχει σοβαρο οικονομικο προβλημα, επεσε σε 3 ωρες 500 ευρω....δηλαδη αν δεν απαντησω καμια βδομαδα, θα το ζηταει τσαμπα???
Αφησα επιτηδες το κινητο του αν γουσταρετε να κανετε κανα παζαρακι..... :llol: :llol: μπορει να καιγεστε να πουλησετε.....φαινεται σοβαρος αγοραστης!!!!! :moutza: :moutza:
--- End quote ---
Εμένα αυτό που θα με ενοχλούσε στο παραπάνω μήνυμα δεν είναι η τιμή, αλλά ότι στέλνει μηνύματα και ό,τι κάτσει. Δεν έχει καν διάθεση για σοβαρή διαπραγμάτευση κάνοντας μια κλήση.
Φυσικά αν με ενδιέφερε να πουλήσω θα προτιμούσα να το δώσω τώρα στα 6 παρά του χρόνου στα 5 και αν.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version