!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
blackzipo:
εισαγωγης;;;ειναι κακο αυτο;;;ξερουμε κατι για αυτο το αμαξι;;;
φαινεται πολυ ομορφο....κ περιποιημενο απο τις φωτο....
αν εχετε να προτινεται κατι καλητερο σε παρομοια κατασταση παρακαλω.....
ευχαριστω για την βοηθεια...! ;)
Gas21:
Το θεμα ειναι οτι το 2005 μπορεί να είναι η χρονια που ηρθε Ελλάδα και οχι πότε πρωτοκυκλοφόρησε.
Μπορείς να το μάθεις βέβαια ,δεν είναι κρυφό.
Δεν ξερω σε τί κατάσταση είναι απο κοντά , καλό φαίνεται αλλά με αυτα τα λεφτά παίρνεις NBFL 1.8 Sporty.
Neko:
Αμαξια υπαρχουν πολλα και αμα εχεις μετρητα ακομα καλυτερα!! Sporty σ'αυτα τα λεφτα καλο ειναι λαχειο :???:
blackzipo:
ψαχνω ενα 1,6 μ οχι πιο πολλα απο 5,000
2003 μ 2005 μοντελο αλλα να ειναι πενα
κ οταν ενοω 5 ενοω πεντε χωρις να χρειαστει δεκαρα παραπανο!!!
καλο το σπορτυ ;) αλλα δεν θελω 1,8 :(
οσο για αφτο που ανεβασα δεν λεει να εποικηνωνησει ο πωλητης........
το κακο ειναι οτι στο car δεν βλεπω :( :( :( κανενα αλλο που να μου αρεσει :( :( :(
T.B.:
Φίλε έχω βρεθεί στην θέση σου πρόσφατα.
1. Οι αγγελίες που κοιτάς δεν έχουν καμία σχέση κάποιες φορές με την πραγματικότητα. Θα δεις πράγματα και θα ξενερώσεις, φύκια για μεταξωτές κορδέλες κλπ.
2. Κάνε τον κόπο και δες αυτοκίνητα από κοντά, εγώ είδα 16 αν θυμάμαι καλά και οδήγησα 4-5 από αυτά. Καμία σχέση αμάξι με αμάξι. Σε θεωρητικό επίπεδο καλά φαίνονται (χλμ, specs, έκδοση κλπ) από κοντά μερικά είναι για κλάμματα.
3. Αρκετοί ιδιοκτήτες τα έχουν παρατημένα, λογικό εν μέρει 2α, 3α αυτοκίνητα είναι.. ...άλλοι λείπουν στο εξωτερικό, άλλοι το σηκώνουν οι γονείς τους γιατί δουλεύουν, θέλει υπομονή το ψάξιμο..
4. Η έκδοση όπως σου ανέφεραν δεν ήρθε στην Ελλάδα, το αυτοκίνητο ειναι μοντέλο 2002-2003 με πινακίδες στην Ελλάδα το 2005. Μπορεί να έχει φάει 3 χρόνια χιόνι, μπορεί 3 μήνες.. ...έλεγξε το για σκουριά. Καλύτερα σίγουρα να πάρεις Ελληνικό μοντέλο και ιδανικά με όχι πάνω από 2 ιδιοκτήτες, να υπάρχει ένα τυπικό ιστορικό σέρβις κλπ.
5. Τα 18άρια είναι ελάχιστα, αναλογικά 5 στα 50 mk2, ένα της προκοπής υπήρχε στην Νέα Μάκρη και άλλο ένα στον Βύρωνα. Sporty με 5.000 ευρώ είναι δύσκολο να βρεθεί, 2 υπήρχαν στα 8-8.500 ευρώ.
6. Κάποιοι ιδιοκτήτες επειδή είναι δεμένοι με το μοντέλο κάνουν μπρος - πίσω στην πώληση, ανθρώπινο είναι εφόσον είχαν την δυνατότητα οι περισσότεροι δεν θα τα πούλαγαν ποτέ.
Anyway, καλή συνέχεια στο ψάξιμο, νομίζω ότι με 4.500 - 5.000 μπορείς να βρεις ένα άριστο 1.600 nbfl, τέλος να πω ότι ευτυχώς όταν τελείωσε η δική μου περιπέτεια, πήρα ένα από τα 2 αυτοκίνητα που ξεχώριζαν (και πουλήθηκαν φυσικά) και που ήθελα περισσότερο από όλα, ακόμα και αν έκανά μία υπέρβαση σε σχέση με το αρχικό budget..
...αλλά το να πάρεις και αμάξι με 3.500 και να θέλει ολική βαφή ή να τρέχεις 1-2 μήνες σε κάθε λογής μάστορα για να το συνεφέρεις, από θέμα κόστους ίσως ξεπεράσει τα 5.000 για ένα αμάξι που το πολύ να θέλει ένα σετ λάστιχα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version