!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
mitsos husky:
εχεις καμια φωτο-βιντεο να κανεις Tokyo drift?
iliasfyntanidis:
--- Quote from: stavrosmx5 on November 10, 2013, 09:46:29 AM ---παιδια συγνωμη για το τροπο γραψιματος αλλα ξεφευγε το χερι απο συνιθεια τι να κανω ξεχασα να πηγεινω ευθεια!!!!οποτε καλο κουραγιο σε αυτα που γραφω κ θα συνιθησετε!!!καλημερα!! :gl:
--- End quote ---
Εγω νόμιζα οτι είχες κανενα δρυοκολαπτη πανω στο πληκτρολόγιο και του είχες βάλει σπόρια ετσι που εγραψες!
Καλημερα και σε σένα.
jason#9:
--- Quote from: mx5silver on November 09, 2013, 11:15:01 PM ---
--- Quote from: jason#9 on November 09, 2013, 10:00:16 PM ---Ειλικρινα λυπαμαι τοοσο πολυ για το αμαξακι... :???: :tanevramou:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4313459/
--- End quote ---
αν εψαχνα για μχ5, θα του ελεγα να κρατησει το ηχοσυστημα και να μου κοψει 900-1000 ευρα, και θα το επαιρνα ευχαριστως! :yeah:
βεβαια το οτι δεν εχει το τιμονι με τον αεροσακο ειναι ενα θεμα.... :nono:
--- End quote ---
Δεν λεει απολυτως τιποτα αυτο..Απο το 2 μηνα κατοχης του αυτοκινητου εχω διωξει το εργοστασιακο με τον αεροσακο..
bill_viper:
--- Quote from: iliasfyntanidis on November 10, 2013, 12:31:56 PM ---
--- Quote from: stavrosmx5 on November 10, 2013, 09:46:29 AM ---παιδια συγνωμη για το τροπο γραψιματος αλλα ξεφευγε το χερι απο συνιθεια τι να κανω ξεχασα να πηγεινω ευθεια!!!!οποτε καλο κουραγιο σε αυτα που γραφω κ θα συνιθησετε!!!καλημερα!! :gl:
--- End quote ---
Εγω νόμιζα οτι είχες κανενα δρυοκολαπτη πανω στο πληκτρολόγιο και του είχες βάλει σπόρια ετσι που εγραψες!
Καλημερα και σε σένα.
--- End quote ---
Χαχαχαχαχα δάκρυ!!!!!
General_lee:
--- Quote from: iliasfyntanidis on November 10, 2013, 12:31:56 PM ---
--- End quote ---
Καλημερα και σε σένα.
--- End quote ---
:llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version