!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (116/1050) > >>

GENERAL:

--- Quote from: charchon on October 31, 2013, 01:47:40 PM ---
--- Quote from: Skyggedans on October 31, 2013, 01:03:20 PM ---
 επειδή παρακολουθώ - ειδικά 2 φορές την εβδομάδα σε βλέπω κ το βλέπω - στο μύριο μέσα ΘΑ είναι ΚΑΙ το σμαρτάκι.

ντίαλ;

--- End quote ---

γιου γκατ ε ντίαλ!!!! λετς σεικ χαντς!!!! Παω για F458 απο αυριο... :llol:

--- End quote ---

...και με αυτη θα σε "εχω" χαλαρα!!! :exaclty: :exaclty: :exaclty:

stavrosmx5:
παιδια ειμαι κατοχος μκ 2.5 2 χρονακαι τωρα.ειχα αρκετα προβληματακια με το οχημα αλλα σαν γνησιοταταος καυτης φησικα τα χρεονω σε εμενα κ οχι στον προκατοχο του που φανηκε ολιγον κουλομαρια...πριν το παρω το εγδησα κιριολεκτικα γαι αν σιγουρευτω οτι ειναι αστερακι...κ ηταν...δευτερο βραδυ ξαφνικα κ εκει που τρελαμενα μαθενα να παντιαζω...σκαει απ το πουθενα ενα καταραμενο λαμπακι που το ειχα κατα τυχη κ στα προηγουμενα αυτοκινητα μου διαφορετικησ μαρκας φησικα το πασηγνοστω check!!!!!ξεπερναω το σοκ...ποιο μετα ξεκινησε ξαφνικα πισω δαγκανα να τρεχει μετα ψηγειο καλσικα καποια στιγμη χεκολησε κ η εξατμιση αρχισε ν ατρεχει η αντλια νερου..αυτα δεν νομιζω να ειχα αλλα προβληματα.απο καταναλωση εγω προσωπικα σε ταξιδι με σκισιμο πραγματικο σκισιμο σαν κατι απο toky drift  για 3 ωριτσεσ περιπου κ κανα 3 ορω εθνικη να μην πεφτω κατο απο 180 πηαγινε ελα γηρω στα 600 χιλιομετρα εκαψα 110 ευρο περισι αυτο φησικα για εμενα δεν εκαπσε σταγονα με αυτα που του εκανα για οποιον ξερει αναφερομαι στη διαδρομη μετα το καρπενησι για εν αχωριο ποιο πανω που ξερετε πως ειναι ο δρομος εκει το εσκισα κ εκαψα αυτα..στην πολη παλλη το βλεπω ν ατσιμπαει λιγακι αλλα λογικο γιατι οπου δεν ειναι ευθειος ο δρομος δεν χανω την ευκαρια...εν ολιγισ το car το εχω κατα ευαριστιθη κ ειμαι απολυτα χαροθμενος που ειμαι κατοχος του κ πολυ δυσκολα θα το αλλαξω.απο ανταλακτικα οτι εχω χρηαστει κ για οτι εχω ρωτησει σε διαφορα ωρισκω τα παντα τιμεσ ετσι κ ετσι..αλλα τι αν κανεις ....

iliasfyntanidis:
Οι καλιταιρι παιριεγραφη που αιχο δειαβασι εδδο κ@ι κειρο!

xenos:
Σκαιυτωμε κε γραφο!

Στέλιος - fess:
Πω ρε φίλε, μας πέταξες τα μάτια αιξω!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version