!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (109/1050) > >>

T.B.:
Σχετικά με τις διαστάσεις ελαστικών για NBFL, οι σωστές είναι οι παρακάτω???

195/50/15
205/50/16
215/45/17

Liakos:
Μονο η πρωτη ειναι εργοστασιακη. Οι εκδοσεις με 16αρες φορουσαν 205/45-16 αν δεν κανω λαθος. 17αρες φορουσαν μονο τα MS τα οποια & δεν ειδαμε ποτε στην Ελλαδα. Λογικα 205/40-17 πρεπει να φορουσαν.

T.B.:
ok, είδα και σε ένα data sheet με specs του nbfl την εργοστασιακή 195/50/15, στις aftermarket 17άρες τι διάσταση συνήθως έμπαινε σε ελαστικό?? Τα 205/40-17 είναι μέσα στα όρια και έχουν μεταβολή 3,3% από την αρχική διάμετρο.

T.B.:
Αύριο πουλάω - Δευτέρα αγοράζω...!! Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τις ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, TIPS, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ σχετικά με μοντέλα, εκδόσεις κλπ.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη (Vagmann) για τον χρόνο που αφιέρωσε με τα ατέλειωτα p.m. που του έστειλα, τα μπρος-πίσω που είχα (ανθρώπινα εν μέρει) με διάφορα μοντέλα και "φαινομενικές" ευκαιρίες και την βοήθεια που μου έδωσε.

Ακολούθησα τον δρόμο της καρδιάς (για μία ακόμη φορά) και όχι της λογικής (που λογική βέβαια όταν παίρνεις διθέσιο roadster όταν μας έχουν κατακλύσει τα diesel) με γνώμονα ότι υπάρχει άλλο every day use αυτοκίνητο αλλά ΚΥΡΙΩΣ με την μεγάλη ΚΑΨΟΥΡΑ, ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ, ΑΓΑΠΗ (ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΗ...) που λέγεται ΜΧ-5.

Το αυτοκίνητο το έχω βρει εδώ και καιρό, την Κυριακή έγινε ο τελικός έλεγχος στον φανοποιό μου. Αν τα υπουργεία δεν εξαιρούσαν την Παρασκευή από τις μεταβιβάσεις θα το είχα απο μεθαύριο... ...θα έχω όμως την υπομονή - μπροστά στα τόσα χρόνια που περίμενα - να περιμένω 3 ημέρες ακόμα...

..θα χαρώ να τα πούμε εκ νέου σαν κάτοχος ενός ΜΧ-5 πλέον συμφορουμίτες.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ CLUB...

Στέλιος - fess:

--- Quote from: T.B. on October 16, 2013, 10:24:34 PM ---Αν τα υπουργεία δεν εξαιρούσαν την Παρασκευή από τις μεταβιβάσεις θα το είχα απο μεθαύριο... ...θα έχω όμως την υπομονή - μπροστά στα τόσα χρόνια που περίμενα - να περιμένω 3 ημέρες ακόμα...

--- End quote ---

Μια χαρά δουλεύουν Παρασκευή, μη σε παραμυθιάζουν...

Με το καλό!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version