!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
T.B.:
ok, σεβαστές οι απόψεις, σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να κάνω flame, ούτε να δημιουργηθούν κόντρες μεταξύ κατόχων 2ης και 3ης γενιάς. Μεταφέρω απόψεις για τις τελευταίες 20 ημέρες που κοιτάω το μοντέλο. Anyway, το ουσιαστικό στην αγορά μεταχειρισμένου, χωρίς να διαφωνώ ότι το NC είναι άριστο σαν αυτοκίνητο, είναι ότι ένα καλά εξοπλισμένο NC και σε καλή κατάσταση ενδεχομένως να φτάνει στα 7.500-8.500€ την στιγμή που ένα NBFL κυμαίνεται στα 5.000-5.500€. Εκεί υπάρχει απόσταση, στο κόστος κτήσης, καθώς στο κόστος συντήρησης δεν πρέπει να διαφέρουν ιδιαίτερα. Από την άλλη το NBFL είναι all time classic, τραβάει ακόμα αρκετά τα βλέμματα, όπως και ένα ΤΤ ΜΚ1 και άλλα μοντέλα που ξεχωρίζουν από τον συρμό hatch, mini, suv που κατακλύζουν την αγορά.
Το σίγουρο είναι πως το Miata, είτε 2ης - είτε 3ης γενιάς, κατά την άποψη μου ξεχωρίζει στα roadster & είναι καλύτερη περίπτωση από τα MR2, MG, Z3 κλπ.
vagmann:
...ασε φιλε δεν το σωζεις ανοιξες μεγαλο πολεμο τωρα... :llol:
charchon:
--- Quote from: vagmann on October 08, 2013, 12:19:15 PM ---...ασε φιλε δεν το σωζεις ανοιξες μεγαλο πολεμο τωρα... :llol:
--- End quote ---
κατσε , παω να οπλισω και ερχομαι.... :guns: :guns:
jSkyline:
Εγω παλι πιστευω οτι ειναι αδικη η παραπανω συγκριση φωτογραφιων...
Ενα ΝΒ με μαυρο εσωτερικο ειναι πολυ πιο αδιαφορο απο τα HIGH με το μπεζ εσωτερικο.
Δεν θα σκεφτομουν καν να αγορασω το αμαξι αυτο με μαυρο εσωτερικο, ειναι κλειστοφοβικο! Οπως και το NC!
Το κεντρικο τουνελ του NC ειναι αδιαφορο σε σχεση με το NΒ και καποιοι διακοπτες (πχ θερμαινομενα) καθολου εργονομικοι.
Στα συν του φυσικα και τα χειριστηρια στο τιμονι.
Aπο εκει και περα ακομα και εγω που ειμαι ψηλος και δεν χωραω σωστα στο αμαξι μου, μπορω να οδηγησω πολυ καλυτερα ενα ΝΒ απο οτι ενα NC, αρκει να ειναι ανοιχτο. Πιο χαμηλο, καλυτερη ορατοτητα προς τα πισω και καλυτερος οπτικος ελεγχος προς καθε πλευρα.
Καλα οδηγικα εννοειται οτι δεν υπαρχει μετρο συγκρισης, αν και το ΝΒ ξεγελαει με την αισθηση που αποκομιζεις καταλαβαινεις οτι εισαι πιο αργος και απο χελωνα! Στριβει μεν αλλα σε συγκριση με συγχρονα αμαξια ειναι πισω η απλα εχει μεγαλυτερες απαιτησεις απο τον οδηγο του.
ELTASSOS:
--- Quote from: T.B. on October 08, 2013, 12:07:38 PM --- Το σίγουρο είναι πως το Miata, είτε 2ης - είτε 3ης γενιάς, κατά την άποψη μου ξεχωρίζει στα roadster & είναι καλύτερη περίπτωση από τα MR2, MG, Z3 κλπ.
--- End quote ---
εγω νομιζω οτι αν καποιος ειχε-εχει ενα απο τα παραπανω μοντελλακια, δυσκολα θα το εδινε για να παει σε ενα αλλο, απο τη λιστα σου παλι, ιδιας αξιας, μια χαρα ειναι ολα δηλαδη.
Υπαρχει και αλλο ροουντστερ που ξεχωριζει απο τη μαζα, αλλα αν το αναφερω, θα αρχιζουν να τσιριζουν ολες/οι μαζι εδω μεσα.
Για ΤΤ-ΜΚ1 μαζι σου 100%
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version