!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
topetwrx:
--- Quote from: jimint on June 23, 2022, 09:08:38 PM ---Τις κουκούλες τις ανοίγεται τώρα το καλοκαίρι;
--- End quote ---
Εγώ σχεδόν συνέχεια! Ψάθινο καπελάκι με τη γυναίκα μου και απολαμβάνουμε! Σπάνια το οδηγώ κλειστό!
jimint:
--- Quote from: topetwrx on June 24, 2022, 10:17:17 AM ---
--- Quote from: jimint on June 23, 2022, 09:08:38 PM ---Τις κουκούλες τις ανοίγεται τώρα το καλοκαίρι;
--- End quote ---
Εγώ σχεδόν συνέχεια! Ψάθινο καπελάκι με τη γυναίκα μου και απολαμβάνουμε! Σπάνια το οδηγώ κλειστό!
--- End quote ---
Μια χαρά!!
jimint:
--- Quote from: georgep800 on June 24, 2022, 12:05:52 AM ---
--- Quote from: jimint on June 23, 2022, 09:08:38 PM ---
--- End quote ---
Πολύ καλή επιλογή! Καλοταξιδο εύχομαι!!!
Δείξε μας και καμία φώτο να θαυμάσουμε και 'μεις!
--- End quote ---
Εννοείται κάποια στιγμή θα ανεβάσω!!
jimint:
--- Quote from: panos2171 on June 23, 2022, 11:17:53 PM ---Εγώ όχι, ούτε την ημέρα για τον προφανή λόγο ούτε αφού πέσει ο ήλιος. Πάλι ζέστη έχει και δε βοηθάει το να είναι ξεσκέπαστο οπότε κλειστά τα πάντα και AC.
Με το που φύγουν οι ζέστες μετά το Σεπτέμβρη δεν ανοίγει μόνο αν βρέχει. Όλο τον υπόλοιπο καιρό top down! :hello:
--- End quote ---
Σωστά επιχειρήματα έχεις.
option-D:
Το κάμπριο αυτοκίνητο για μένα είναι για όλες τις εποχές του χρόνου πλην του καλοκαιριού. Αλλά η άποψη των περισσότερων είναι η ανάποδη συνήθως.
Το καλοκαίρι θέλει hardtop και με το aircondition στη μικρότερη σκάλα γίνεται μέσα ψυγείο, πας κύριος. Αλλά Ελλάδα βλέπεις τους θείους με κάτι mercedes, κάτι peugeot 307, megane κλπ που πάνε ντάλα μεσημέρι με την οροφή κάτω και κατακόκκινα κεφάλια και σβέρκους, που είναι για γέλια (ή λύπηση).
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version