!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Oresias:
Εγώ πρέπει να είμαι ο μοναδικός που πήρε NC για καθημερινό ενώ κάνει κατά μέσο όρο 40000χλμ το χρόνο. ::- Και όχι απλά κάνω τόσα , αλλά μέσα κουβαλάω και εργαλεία σε μια εργαλειοθήκη που πήρα μαζί μου για δοκιμή πριν αγοράσω το αυτοκίνητο ;D ::- . Πρόσφατα έκανα ένα ταξίδι 4-5 ημερών που περιλάμβανε τα εξής : Πειραιάς- Αλβανία (Αυλώνα) - Σέρρες ( ΠΙΣΤΑ !!!) - Κιλκις - Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Και ναι θα το έκανα ξανά . Και μάλλον θα το ξανακάνω και αυτή τη βδομάδα αλλά χωρίς τις Σέρρες αυτή τη φορά. Βεβαια έχω και άλλο αυτοκίνητο και αποφεύγω να το βγάζω με έντονες καιρικές συνθήκες. Νερά δε παίρνει ή τουλάχιστον όχι κάτι που να είναι επίφοβο. Πχ κάτι πρέπει να παίζει με τη τσιμούχα του 3ου στοπ και βάζει νερά από εκεί.
jimint:
--- Quote from: Oresias on June 03, 2022, 07:47:45 PM ---Πχ κάτι πρέπει να παίζει με τη τσιμούχα του 3ου στοπ και βάζει νερά από εκεί.
--- End quote ---
Πρέπει να το κοιτάξεις μην το αμελείς.
hexagon:
Κάτοχος λίγο πάνω από ένα χρόνο, ετών λιιιγο πάνω από 40. Διλιτρο με μπλοκέ και σκαλισμένο στα 175-180. Πρόγραμμα και χταπόδι. Το αυτοκίνητο είναι μαγικό. Είμαι χωρίς esp και δεν με πειράζει. Το αμάξι είναι το καθημερινό μου και βγαίνει πάντως καιρού. Μένω Λαγονήσι οπότε όλο το τόξο στροφοδιαδρομων το έχω στα πόδια μου και όταν έχω κέφι αργά το βράδυ το χαιρομαι. Στην πλειοψηφία είχα μπροστοκινητα αμάξια με λίγες ψιλοδυνατες περιπτώσεις όπως del sol 160 και scirocco 230. Για λίγο πέρασαν από τα χέρια μου και ένα πανέμορφο challenge όπως και ένα s2k. Το NC είναι το χαμόγελό μου και η απόλαυσή μου. Ζύγισμα, γκάζι και παιχνίδι όλο το πακέτο, σε λογικά πάντα πλαίσια. Βροχή δεν με φοβίζει αλλά για σβέλτα θέλει προσοχή ενώ το παιχνίδι είναι μηδαμινά λαστιχοφαγο. Όμως όλα τα παραπάνω τα χαίρομαι γιατί είμαι στη ηλικία αυτή, με την εμπειρία αυτή, με το μυαλό να το μάθω σκαλί σκαλί και όχι φίδια με το καλημέρα, και με μια μικρή διαδρομή απο κάποια γρήγορα οχήματα στο παρελθόν. Γιατί τα αναφέρω; Γιατί απλά αν είχα το συγκεκριμένο όχημα στα 25 με το μυαλό και την εμπειρία που είχα τότε, τα πράγματα ίσως να ήταν λίγο επικίνδυνα. Παρακαλώ μην με παρεξηγήσετε, το αμάξι δεν είναι επικίνδυνο, εγώ ήμουν. Απλά δεν είναι τόσο συγχωρητικο όσο το 60 λόγο ax που είχε η μάνα μου όχι γιατι έχει χειρότερο πάτημα η φρένο ή ή ή, απλά επειδή το ax δεν πήγαινε... Όπως και άλλα που είχα στην κατοχή μου και μάθαινα μέχρι να καταλάβω σιγά σιγά ότι υπάρχουν όρια. Εκεί ίσως βοήθησε και το καρτ που ξεδινα κάθε βδομάδα και μάθαινα πίσω κίνηση, όρια, γραμμές, διόρθωση, σημεία φρεναρίσματος κτλ κτλ. Long story short εξαιρετικό το mx, το αγαπώ, αλλά χαίρομαι που δεν το είχα ως πρώτο.
My 2 cents
Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
hexagon:
...το ποσταρε ξανα ... Ρημαδι talkpalk
Liakos:
--- Quote from: jimint on June 03, 2022, 07:17:10 PM ---
--- Quote from: Liakos on June 03, 2022, 06:42:28 PM ---
όπως και ψιψιψόνια (οθόνη multimedia) που θα το κάνουν καλύτερο για καθημερινή χρήση εν έτει 2022+. Το value for money ωστόσο του NC δε συγκρίνεται. Με 12Κ max παίρνεις αμαξάρα. Ενδεχομένως χωρίς τις σύγχρονες ανέσεις, αλλά με εξαιρετικό smile/euro ratio.
--- End quote ---
Τώρα που το αναφέρεις υπάρχει η δυνατότητα η κονσόλα του απλού cd/dvd να αλλαχθεί και να μπει οθόνη touch multimedia? γίνεται στα mazda αυτό;
--- End quote ---
Ναι, υπάρχει και αντίστοιχο υλικό στο forum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version