!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (1034/1050) > >>

topetwrx:
Ναι για το παιχνίδι εννοώ πάντα, εφόσον αρέσει στον οδηγό του, που θεωρώ ότι η πλειοψηφία των οδηγών ΜΧ5 αρέσκεται στο παιχνίδι και για αυτό τα παίρνει σε συνδυασμό με τα κορυφαία οδηγικά χαρακτηριστά που έχω ως γνωστό! Βέβαια αναλόγως την εμπειρία θέλει σεβασμό και εξάσκηση σε ασφαλές περιβάλλον.

jimint:

--- Quote from: topetwrx on June 01, 2022, 07:38:13 PM ---Ναι για το παιχνίδι εννοώ πάντα, εφόσον αρέσει στον οδηγό του, που θεωρώ ότι η πλειοψηφία των οδηγών ΜΧ5 αρέσκεται στο παιχνίδι και για αυτό τα παίρνει σε συνδυασμό με τα κορυφαία οδηγικά χαρακτηριστά που έχω ως γνωστό! Βέβαια αναλόγως την εμπειρία θέλει σεβασμό και εξάσκηση σε ασφαλές περιβάλλον.

--- End quote ---
Ο δικός μου ο φουκαράς είναι αρκετά νέος!!!Κάτσε να μάθεις πρώτα να οδηγεί σωστά...χαχαχα

steve:

--- Quote from: jimint on June 01, 2022, 07:30:05 PM ---
--- Quote from: Nettos on June 01, 2022, 07:25:08 PM ---Το esp θα αποτελούσε και για εμενα απαραίτητη προϋπόθεση ιδίως εφόσον μιλάμε για νεο οδηγο.

Νομίζω ολα τα 2λιτρα έχουν καθως και καποια 18αρια σε συγκεκριμένες εκδόσεις.

Το δικο μου εχει και μπορω να πω οτι με βοηθάει να βρω πιο ευκολα και τα ορια του αυτοκινήτου καθως και να ειμαι πιο χαλαρός σε βροχη.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---
Απαραίτητη προϋπόθεση λοιπόν το ESP.
Κοιτάζω και το παρακάτω:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/21175299-mazda-mx-5

--- End quote ---
είναι προς πώληση καμια 3τια...
έχει μούρη face lift, ενώ μέσα είναι pro face lift... και πανάσχημες after market 18ρες ζάντες (δεν νομίζω να έχω ξαναδεί nc με 18ρες). για αυτό το κόκκινο χρώμα οι γνώμες ειναι υποκειμενικές...

Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

philosopher:
Σχετικά με το DSC, έχουν όλα τα 2.0, όλα τα 1.8 που έφερνε ο Μπούκης στη Λ. Αθηνών (πολύ ωραίες και πλούσιες εκδόσεις) και νομίζω έγινε στάνταρ στο FL.
Είναι αρκετά επεμβατικό και είναι σχεδόν αδύνατο να πας σβέλτα με αυτό ανεργοποιημένο.
Τώρα σχετικά με αυτό:

--- Quote from: topetwrx on June 01, 2022, 07:27:55 PM ---Εκεί που είναι άκρως απαραίτητο, όση εμπειρία και να έχει κάποιος, είναι η βροχή. Ακόμη και με 4η χαλαρά και χωρίς να πας γυρεύοντας, μπορεί να γυρίσει ενώ δεν το επιδιώκεις και να αιφνιδιαστείς! Δεν λέω ότι όποιος δεν έχει (που οι περισσότεροι δεν έχουν) θα σκοτωθούν, αλλά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ασφάλεια, ειδικά για νέο οδηγό.

--- End quote ---

Νομίζω ότι είσαι υπερβολικός, οδηγώ πισωκίνητα από το '97 το εμεξφαι ήταν το πρώτο με DSC. Κανένα (ούτε το εμεξφαι) δε γύρισε ποτέ με 4η χωρίς να το επιδιώξω και μου ακούγεται εντελώς υποπερίπτωση της υποπερίπτωσης (αφηρημένος οδηγός σε άσφαλτο που μόλις έχει βραχεί, με ακατάλληλα λάστιχα και κακό χειρισμό). Προσωπικά πιστέυω στις ίδιες συνθήκες και χωρίς ικανότητες το ίδιο αποτέλεσμα θα είχε και το εμπροσθιοκίνητο. Ας μη τρομάζουμε το κόσμο χωρίς λόγο.

Oresias:
Προσωπικά θεωρώ ότι είναι απαραίτητο το dsc. Δεν είμαι κάποιος φοβερός οδηγός , αλλά δε μπορεί να πει κανείς ότι είμαι άπειρος, όχι μόνο λόγω ηλικίας , αλλά κυρίως των εμπειριών με αγωνιστικό κάρτ ( με αγώνες ) και πολλές επισκέψεις σε πίστα. Χωρίς το DSC πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος στην οδήγηση για να οδηγήσεις σβέλτα ( όχι γρήγορα...) και θεωρώ (προσωπική άποψη) ότι αυτοκίνητα με μπλοκέ διαφορικό , γίνονται πολύ πιο δύστροπα για το μέσο οδηγό. Δεν έχω οδηγήσει ΜΧ-5 σαν το δικό μου χωρίς μπλοκέ , μου είναι δύσκολο να καταλάβω τι διαφορά θα είχε χωρίς αυτό . (πρακτικά όχι θεωρητικά...).
 Ισχύει ότι είναι υπερβολικά παρεμβατικό σε σημείο που ενοχλεί μερικές φορές. Παρ όλα αυτά εγώ σπάνια το βγάζω off στο δρόμο ( είπαμε είμαστε και κάποιας ηλικίας με κάποια κουτσούβελα να περιμένουν σπίτι ) . Στη πίστα εννοείται ούτε γύρο ζεστάματος δε κάνεις με αυτό. Φθείρει αρκετά τα πίσω κυρίως φρένα , αλλά αυτό δε με ενοχλεί καθόλου.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version