!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (1033/1050) > >>

topetwrx:
Δεν το έφερα από Γερμανία. Το βρήκα στην Ελλάδα, όπου κυκλοφορεί από το 2008.

Το έχω απενεργοποιημένο για να παίζω όταν δίνεται ξαφνικά η ευκαιρία σε κάποιον από τους επαρχιακούς-ορεινούς δρόμους που κάνω χαλαρές βόλτες με την γυναίκα μου! Είναι πειρασμός τα σημεία που επιτρέπουν το παιχνίδι και επειδή την έχω πατήσει με ενεργοποιημένο esp το οποίο μου έκοψε τη χαρά, το απενεργοποιώ με το που ξεκινώ. Σε Ε.Ο. όμως επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω, το αφήνω ενεργοποιημένο.

Εκεί που είναι άκρως απαραίτητο, όση εμπειρία και να έχει κάποιος, είναι η βροχή. Ακόμη και με 4η χαλαρά και χωρίς να πας γυρεύοντας, μπορεί να γυρίσει ενώ δεν το επιδιώκεις και να αιφνιδιαστείς! Δεν λέω ότι όποιος δεν έχει (που οι περισσότεροι δεν έχουν) θα σκοτωθούν, αλλά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ασφάλεια, ειδικά για νέο οδηγό.

jimint:

--- Quote from: Nettos on June 01, 2022, 07:25:08 PM ---Το esp θα αποτελούσε και για εμενα απαραίτητη προϋπόθεση ιδίως εφόσον μιλάμε για νεο οδηγο.

Νομίζω ολα τα 2λιτρα έχουν καθως και καποια 18αρια σε συγκεκριμένες εκδόσεις.

Το δικο μου εχει και μπορω να πω οτι με βοηθάει να βρω πιο ευκολα και τα ορια του αυτοκινήτου καθως και να ειμαι πιο χαλαρός σε βροχη.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---
Απαραίτητη προϋπόθεση λοιπόν το ESP.
Κοιτάζω και το παρακάτω:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/21175299-mazda-mx-5

topetwrx:
Θεωρητικά έχει ESP, αλλά επειδή έχω δει πολλές αγγελίες που λένε ότι έχουν ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν, να στο επιβεβαιώσει δείχνοντας φωτογραφία το κουμπί και το λαμπάκι στα όργανα που δείχνει ότι είναι απενεργοποιημένο.

jimint:

--- Quote from: topetwrx on June 01, 2022, 07:27:55 PM ---Το έχω απενεργοποιημένο για να παίζω όταν δίνεται ξαφνικά η ευκαιρία σε κάποιον από τους επαρχιακούς-ορεινούς δρόμους που κάνω χαλαρές βόλτες με την γυναίκα μου! Είναι πειρασμός τα σημεία που επιτρέπουν το παιχνίδι και επειδή την έχω πατήσει με ενεργοποιημένο esp το οποίο μου έκοψε τη χαρά, το απενεργοποιώ με το που ξεκινώ. Σε Ε.Ο. όμως επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω, το αφήνω ενεργοποιημένο.

--- End quote ---
Σε παρακαλώ γίνε λίγο ποιο συγκεκριμένος. Τι εννοείς παιχνίδι; Τι ακριβώς σου κόβει τη χαρά; Το αναφέρω για να καταλάβω και εγώ πως λειτουργεί.

jimint:

--- Quote from: topetwrx on June 01, 2022, 07:33:50 PM ---Θεωρητικά έχει ESP, αλλά επειδή έχω δει πολλές αγγελίες που λένε ότι έχουν ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν, να στο επιβεβαιώσει δείχνοντας φωτογραφία το κουμπί και το λαμπάκι στα όργανα που δείχνει ότι είναι απενεργοποιημένο.

--- End quote ---
:good:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version