!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
T.B.:
Στις διαφορές πάντως μεταξύ nbfl/nc ίσως ο Manolis είχε δίκιο. Από τις παρατηρήσεις μου ως μη κάτοχος Miata σχετικά με τις γενιές :
Μπαίνεις στο παρακάτω εσωτερικό που δεν εντυπωσιάζει ή δεν διαφέρει π.χ. από ένα Opel, αλλά είναι σύγχρονο, πρακτικό, με ποτηροθήκες, κρυφά ντουλαπάκια κλπ αλλά και πολύ πλαστικό :
Μπαίνεις στο παρακάτω και φαίνεται πιο περιποιημένο και κυρίως πιο οδηγοκεντρικό :
Το σίγουρο είναι ότι δεν υπήρξε συνέχεια από γενιά σε γενιά και δεν έμεινε τίποτα το ίδιο εσωτερικά. Το mk2 βγάζει συναίσθημα, το mk3 πρακτικότητα και σύγχρονη αντίληψη με κάποιες αναφορές / ομοιότητες με το RX8 (βλέπε κυκλικό πλαίσιο στο λεβιέ ταχυτήτων κλπ). Κακώς βέβαια καθώς όση ιστορία κουβαλάει το RX άλλη τόση έχει το MX-5 - αρκετή για να δικαιούται ένα δικό του ξεχωριστό εσωτερικό.
kostasmito:
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνισω....
Συνέχεια υπάρχει, το nc απλά εχει παρά πολλα στοιχεία, εσωτερικά και εξωτερικά, απο το na
spoumi:
Πλάκα κάνεις έτσι?
Γιατί όταν εγώ έψαχνα για αυτοκίνητο αυτό που με κέρδισε στο nc τότε ήταν το εσωτερικό και πόσο ανώτερο ήταν από όλα τα άλλα που είχα δει. Και είχα δει και αρκετά.
Επίσης τι έχει το ΝΒ που το κάνει πιο οδηγοκεντρικό? Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι η θέση του χειροφρένου η οποία άλλαξε επειδή οι Ιάπωνες έχουν δεξιά το τιμόνι.
lordin:
Θα συμφωνήσω με τον spoumi. Το εσωτερικό του nc είναι πολύ καλύτερο σε όλα... Και όσο για το χειρόφρενο δε πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που τον δυσκολεύει.
Liakos:
To NC εχει πολυ ομορφο εσωτερικο. Απεριττο οπως ταιριαζει σε ενα miata. Αρκετοι βλεπω γκρινιαζουν για τα πλαστικα του. Ναι μπορει να ειναι σκληρα, αλλα τα δικα μου τουλαχιστον μετα απο 7 χρονια ουτε τριζουν, ουτε γυαλιζουν. :coolio:
Το ΝΒFL εχει επισης πολυ ομορφο εσωτερικο, διαχρονικο θα ελεγα αλλα ουτε εγω καταλαβαινω τι κανει πιο οδηγοκεντρικο. Σιγουρα οχι οι διαστασεις του που ειναι περιορισμενες, οχι τα καθισματα του fl που εχουν κακη υποστηριξη του σωματος & με τιποτα η μετρια θεση οδηγησης με το τιμονι που βρισκει στα ποδια...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version