!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
panos2171:
Λευκαδίτης
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
jimint:
--- Quote from: panos2171 on May 30, 2022, 06:14:05 PM ---Λευκαδίτης
--- End quote ---
Σε ευχαριστώ.
Έκανα σήμερα μια ερώτηση σε έναν γνωστό μου μηχανικό για τα mazda και μου είπε ότι καίνε πολύ λάδι και θέλουν προσοχή.
Ισχύει κάτι τέτοιο εσείς που είστε κάτοχοι;
panos2171:
Ήμαρτον...
Τα μαμά ΝΑ,ΝΒ για να φτάσουν σε αυτο το σημείο σημαίνει ότι έχουν φάει το σκίσιμο της ζωής τους και θα το δεις μετά τα 170-200.000χλμ. Σαν κατασκευή κινητήρα δηλαδή δεν είναι από τη φύση τους λαδιέρες όπως τα tsi ή κατασκευαστικό λάθος όπως ο 1.33 της ΤΟΥΟΤΑ.
Αυτό το θέμα εμφανίστηκε στα NC καθώς όντως λόγω κατασκευαστικού λάθους κολλούσε ο θερμοστάτης ανοιχτός οπότε αν δεν ασχολούνταν και το πίεζαν με ανοικτό θερμοστάτη είναι αναμενόμενο μετά να καίνε λάδια.
Πολύ λάδι εκ κατασκευής καίνε τα RX8 με τον βάνκελ, αυτό είναι πασίγνωστό, έγινε διευκρίνιση ότι δεν ανεφερόταν στον βάνκελ;
Γενικά και αόριστα όχι δεν καίνε λάδι, πόσο μάλλον πολύ τα ΜΧ5.
jimint:
--- Quote from: panos2171 on May 30, 2022, 10:13:05 PM ---Ήμαρτον...
Τα μαμά ΝΑ,ΝΒ για να φτάσουν σε αυτο το σημείο σημαίνει ότι έχουν φάει το σκίσιμο της ζωής τους και θα το δεις μετά τα 170-200.000χλμ. Σαν κατασκευή κινητήρα δηλαδή δεν είναι από τη φύση τους λαδιέρες όπως τα tsi ή κατασκευαστικό λάθος όπως ο 1.33 της ΤΟΥΟΤΑ.
Αυτό το θέμα εμφανίστηκε στα NC καθώς όντως λόγω κατασκευαστικού λάθους κολλούσε ο θερμοστάτης ανοιχτός οπότε αν δεν ασχολούνταν και το πίεζαν με ανοικτό θερμοστάτη είναι αναμενόμενο μετά να καίνε λάδια.
Πολύ λάδι εκ κατασκευής καίνε τα RX8 με τον βάνκελ, αυτό είναι πασίγνωστό, έγινε διευκρίνιση ότι δεν ανεφερόταν στον βάνκελ;
Γενικά και αόριστα όχι δεν καίνε λάδι, πόσο μάλλον πολύ τα ΜΧ5.
--- End quote ---
Το διευκρίνισα γιατί το γνωρίζω και εγώ για τα RX-8 λόγω βάνκελ. Το έχει ένας φίλος μου και το επιβεβαίωσε και ο ίδιος.
Εξάλλου για αυτό το λόγο το έγραψα και εδώ και σε πιστεύω για αυτά που λες.
Αυτό το θέμα με τα NC λόγω λάθους που λες δεν το γνώριζα.
Τελοσπάντων την απόφασή μας την έχουμε πάρει για το mazda και δεν αλλάζει.
jSkyline:
--- Quote from: jimint on May 30, 2022, 06:48:40 PM ---
--- Quote from: panos2171 on May 30, 2022, 06:14:05 PM ---Λευκαδίτης
--- End quote ---
Σε ευχαριστώ.
Έκανα σήμερα μια ερώτηση σε έναν γνωστό μου μηχανικό για τα mazda και μου είπε ότι καίνε πολύ λάδι και θέλουν προσοχή.
Ισχύει κάτι τέτοιο εσείς που είστε κάτοχοι;
--- End quote ---
Να μην ξαναρωτήσεις τίποτα τον γνωστό σου μηχανικό!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version