!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (1023/1050) > >>

harisport:
Εγω εχω 128κ χλμ, high, tein street, rx8 αντιστρεπτικες, rx8 μπλοκε, ζαντες λαστιχα καινουργια, κουκουλα αριστη σαν καινουργια και το εχω 9κ. Στα 8κ πουλανε στοκ με 160κ χλμ ή καποια 90-100κ χλμ αλλα απο νησια (κατα πασα πιθανοτητα και με σκουριες; ). Δεν εχει χτυπησει ουτε ενα τηλ. Λετε να ειναι καλυτερη ιδεα να βγαλω τα εξτρα να τα πουλησω ή τα θελει ο μεσος αγοραστης μχ5?

panos2171:
Σε συζητήσεις για τιμές ΜΧ5 πάντα μου ρχετε στο μυαλό ένα 2λιτρο Nc high που οταν μπήκε το 600αρι στα τ.κ έφυγε με το ζόρι 8000€ με 40.000χλμ. Ακόμα φυσικά ο ιδιοκτήτης, μετά από πόσα χρόνια το σκυλομετανιωνει.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Theo:
Χάρη, πολύ πρόσφατα πούλησα το NC μου, που είχε τα ίδια, πάνω κάτω, specs με το δικό σου σχετικά γρήγορα και εύκολα. Προσωπικά όσο και αν θα με βόλευε οικονομικά, θεωρώ τα 9Κ αρκετά overpriced τιμή γι' αυτό το αμάξι.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει λίγο και μοιάζει σαν τα σπίτια στην Ελλάδα (άλλα μεγέθη βέβαια). Ολοί τα βάζουν ακριβά, ανεβαίνουν οι τιμές και τελικά κανείς δεν πουλάει. Αν θέλεις πραγματικά να το πουλήσεις, για μένα η ρεαλιστική του τιμή είναι κάτω από τα 8,5Κ προς τα 8Κ.

Και επειδή πριν το βάλω παρακολουθούσα για αρκετό καιρό τις αγγελίες στο car.gr, τα περίσσοτερα είναι εκει για πάρα πολύ μεγάλο διάστημα γιατί είτε είναι σε πολύ κακή κατάσταση, είτε ζητάνε πολλά λεφτά. Οπότε ένα αξιόλογο αμάξι σε μια καλή τιμή θεωρώ ότι θα πουληθεί γρήγορα.

Θοδωρής

harisport:
Το ειδα το δικο σου και εχει και καλυτερα πραγματα. Οντως θυμαμαι οτι σε 5 μερες περιπου εφυγε η αγγελια. Με το καλο στο επομενο. Απλα απορω με τις τιμες γενικα. Δηλαδη δεν μπορει εσυ να το δινεις 8200 και να εχεις πανω αξεσουαρ 2κ+ και στα 8κ τα αλλα να ειναι με 160κ χλμ. Οπως δεν γινεται τα υπολοιπα χωρις τα εξτρα που εχεις, στα ιδια χλμ και κατασταση, να εχουν τα ιδια λεφτα με εσενα περιπου. Υπαρχουν πολλα με 160κχλμ+++ και τα πουλανε πανω απο 7κ, οποτε σε πιανει το γαμωτο με τοσα χλμ και καποια αξεσουαρ, ειδικα αν ειναι σε καλη κατασταση. Συμφωνω βεβαια με αυτο που λες για την τιμη. Το ιδιο συμβαινει τωρα που κοιτζω για slk200 r171 αυτοματο. Αμαξι του '05, παρολο που καινουργιο ειχε πανω απο 40, δεν βρισκεις με κατω απο 13 και κατω απο 120κ χλμ. Πολλοι τα πουλανε με 180-240κ χλμ και αναρωτιεμαι αν εχει νοημα να το παρω τωρα στα 120κ χλμ και αν θα πουληθει σε 5 χρονια ενα slk 20ετιας με 170κ χλμ

Theo:
Αν θέλεις να πουλήσεις, πρέπει κάπως να "απεμπλακείς" από τις τιμές του car.gr. Σίγουρα δίνουν έναν μπούσουλα και μια τάση της αγοράς αλλά η πλειοψηφία των αγγελιών, για μένα προσωπικά πάντα, είναι εκτός τόπου και πραγματικότητας και είναι της λογικής "αν κάτσει, έκατσε".

Αντίστοιχα και αν θέλεις να αγοράσεις, πιστευώ οτι κάποιος πρέπει να περιμένει τον πωλητή που θα έχει το παραπάνω mindset. Αλλιώς αγοράζεις κάτι πολύ ακριβότερο απ΄ότι αξίζει που its ok και αυτό και σχετίζεται με το πόσο κάποιος θέλει κάτι.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version