!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
xarisswift:
Η τιμή από εδώ και περα μόνο θα ανεβαίνει οσο λιγοστεύουν!!!! ακριβως σαν το πετρέλαιο :llol:
mx5silver:
το 2014-15 πουλουσαν τα φτηνα σε μετρια κατασταση για φαση προτζεκτ, απο 900 ευρω μεχρι 1500 με αναρτησεις εξατμισεις ζαντες, και το θεμα ειναι οτι κανενας δεν τα αγοραζε.... :llol:
σημερα εχουν γινει χρυσος....
το 2007 το πηρα μεταχειρισμενο πρωτο χερι 7000, και ετσι οπως πανε τα πραγματα αν το πουλουσα σημερα παλι τα ιδια θα επιανα... :D
harisport:
Εγω απορω οταν τα ΝΑ και ΝΒ φτανουν τα 7κ, γιατι καποιοι θεωρουν τα 9κ για nc με πραγματα πανω, ως πολλα χρηματα
xarisswift:
Ειναι η ιδια λογικη με τα rx7 και τα rx8.
philosopher:
--- Quote from: harisport on February 24, 2022, 09:28:43 PM ---Εγω απορω οταν τα ΝΑ και ΝΒ φτανουν τα 7κ, γιατι καποιοι θεωρουν τα 9κ για nc με πραγματα πανω, ως πολλα χρηματα
--- End quote ---
Τα θεωρούν όντως πολλά, συνήθως ψωνίζουν οικονομικότερα και το αμάξι πάει 12-16 για να γίνει αμάξι (και αν). Όλα καλά ;D
Όπως έχω γράψει χαρα/κα και στο παρελθόν θυμάμαι κάποιος είχε δει το δικό μου (μηδέν ζημίες πρώτο χερι κτλπ κτλπ), το αμέσως καλύτερο που είχε δει είχε επιβεβειωμένη ζημία τύπου 3-4Κ (δε θυμάμαι ακριβώς το μέγεθος της ζημιάς γιατί έχει περάσει και καιρός) ο δεύτερος λοιπόν ήθελε 8.5Κ και η λογική τιμή για το δικό μου ήταν 7Κ :llol: :llol: :good: :yawn:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version