!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (1021/1050) > >>

Jimmy90:
Καλησπέρα, ψάχνω για nc rc 3.5 ή 3.75. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι θα του ήμουν ευγνώμων 😃

strn86:

--- Quote from: Liakos on January 31, 2022, 08:54:06 PM ---Καλωσήρθες!

Έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο που περιορίζεσαι ΝΒ/NBFL?

Αν σκέφτεσαι να δώσεις 6.5Κ για 1.6 NBFL, τότε αξίζει να ανέβεις λίγο παραπάνω και να δεις αυτο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/319243062-mazda-mx-5 .

Μέλους, καθαρό με πραγματικά χιλιόμετρα, σωστή συντήρηση, 1.8 μοτερ σημαντικά καλύτερο απο το 1.6, πιο φρέσκια καρότσα κλπ κλπ...
Α και με σημαντικά bolt on που πραγματικά αναβαθμίζουν την εμπειρία της οδηγησης.

Έχουν ακριβυνει τόσο τα ΝΒ?  :????:

--- End quote ---

Καλησπέρα και πάλι. Το ΝΒ το προτιμώ και για αισθητικούς λόγους αλλά και λόγω budget . Επίσης ,ναι, 6.500 € για ΝΒ ήταν πολλά . Κοιτώντας τα ΝΒ πολλά από αυτά έχουν λίγες έως καθόλου σημειώσεις σχετικά με την κατάσταση τους κλπ. Υπάρχει κάποιο προτιμώμενο ΝΒ, στη Αθήνα. Επιπλέον έχω μια πιο γενική ερώτηση . Όταν με το καλό βρω ένα και θέλω να το κοιτάξω , επειδή δεν έχω κάποιον γνωστό μηχανικό, απλά συνεννοούμαι με τον ιδιοκτήτη να το πάμε σε αντιπροσωπεία/μηχανικό  ας πούμε ;

Ευχαριστώ

Liakos:

--- Quote from: strn86 on February 21, 2022, 11:13:50 AM ---Όταν με το καλό βρω ένα και θέλω να το κοιτάξω , επειδή δεν έχω κάποιον γνωστό μηχανικό, απλά συνεννοούμαι με τον ιδιοκτήτη να το πάμε σε αντιπροσωπεία/μηχανικό  ας πούμε ;

--- End quote ---

Ναι φυσικά να κάνεις σε έλεγχο αυτό στο οποίο εκ πρώτης όψεως θα προχωρούσες σε αγορά.

Εγω κάνω τις συντηρήσεις μου στο Λευκαδίτη στο Περιστέρι. Έχει εμπειρία στο mx5 και θα μπορούσες να τον εμπιστευθείς, αλλά υπάρχουν σίγουρα αρκετά αξιόλογα συνεργεία στα οποία μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου.

tzimakos:
μια ερωτηση...η τιμη των na ειναι αναλογη με την τιμη του πετρελαιου και του ρευματος??

tzimakos:
 :D :D :D ;) ;) :o :o :o

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version