!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (1018/1050) > >>

panos2171:

--- Quote from: SteliosR on December 27, 2021, 09:44:14 PM ---Πάντως αν με 8Κ βρεις κατι αξιοπρεπές υπολόγισε αλλα 2Κ για τις γνωστές μοντες.

Ισως αν υπαρχει το μπατζετ αξιζει να πας σε κατι ετοιμο. 

ΥΓ εχουν τσιμπήσει τιμη τα ενσια ή ειναι η ιδεα μου?

--- End quote ---
Ναι γιατί και τα ΝΒ έχουν τσιμπισει. Τα ΝΑ επίσης αλλά εκεί σίγουρα παίζει και το θέμα της σπανιοτητας για κάτι που αρχικά δεν έχει σκουριές.

Στάλθηκε από το Poco F3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

johninio:
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Οντως οι τιμες εχουν ανεβει γενικα και δεν ειναι καλη στιγμη για αγορα.Θα συνεχισω να ψαχνω και να αυξησω το Budget ισως γυρω στα 8000 περιμενοντας να βρω κατι καλο. Σε κατι που θα ηθελα την βοηθεια σας ειναι , σε πολλες κουκουλες βλεπω κατι ασπρες γραμμες πανω απο καθε πορτα. Κολλες ειναι ;Χρειαζεται αλλαγη η κουκουλα σε αυτη την περιπτωση;

philosopher:
Εκτός από εξαιρέσεις-ανάγκη-κτλπ, δε νομίζω να δούμε τιμές σε "σωστά" αυτοκίνητα να πέφτουν ξανά. Είναι λίγα και τα καινούρια η τιμή τους είναι τουλάχιστον Χ3. 
Αν Γενάρη ο άλλος το δίνει 8Κ, το Μάιο (που είναι η εποχή του κιόλας) θα το δώσει 7Κ ?

Liakos:

--- Quote from: johninio on December 28, 2021, 10:50:13 AM ---Σε κατι που θα ηθελα την βοηθεια σας ειναι , σε πολλες κουκουλες βλεπω κατι ασπρες γραμμες πανω απο καθε πορτα. Κολλες ειναι ;Χρειαζεται αλλαγη η κουκουλα σε αυτη την περιπτωση;

--- End quote ---
Κολλα, σωστα. Αισθητικό είναι το θέμα, επανέρχεται με εργασία και δεν απαιτείται αλλαγή.

Δε το εμφανίζουν όλα, αλλά η πλειοψηφία.

johninio:
Ωραια οποτε σιγα σιγα θα ξεκινησω να ψαχνω και να κοιταω απο κοντα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version