!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (1017/1050) > >>

SkidRow:

--- Quote from: johninio on December 25, 2021, 05:08:54 PM ---Καλησπέρα και Χρονια πολλα , νέος στο forum, το μόνο αυτοκίνητο το οποιο έχω συμβιώσει απο 18 μέχρι και τα 28 ειναι  μια κοκκινη alfa romeo GT 1.8 ts 2006 με 225000 χλμ. Καιρος να παρω το πισωκινητο roadster που τοσο πολυ θελω mx5 nc 1.8. Για το τι πρεπει να προσεξω κτλ εχω διαβασει το φορουμ. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν πιστευετε οτι φτανει ενα budget γυρω στα 6000-7000 με σκοπο να μπορεσω μολις το παρω να του βαλω  λαστιχα , αναρτησεις κτλ.

--- End quote ---

Με 6-7 δεν πρόκειται να βρεις κάτι της προκοπής ή NC που να μην έχει 200+ χιλιάδες χλμ. Δες αυτοκίνητα από κοντά αφού ξέρεις τι να προσέξεις και βάλε κάτι παραπάνω στο budget σου με λίγη υπομονή ακόμα.

Liakos:

--- Quote from: johninio on December 25, 2021, 05:08:54 PM ---Καλησπέρα και Χρονια πολλα , νέος στο forum, το μόνο αυτοκίνητο το οποιο έχω συμβιώσει απο 18 μέχρι και τα 28 ειναι  μια κοκκινη alfa romeo GT 1.8 ts 2006 με 225000 χλμ. Καιρος να παρω το πισωκινητο roadster που τοσο πολυ θελω mx5 nc 1.8. Για το τι πρεπει να προσεξω κτλ εχω διαβασει το φορουμ. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν πιστευετε οτι φτανει ενα budget γυρω στα 6000-7000 με σκοπο να μπορεσω μολις το παρω να του βαλω  λαστιχα , αναρτησεις κτλ.

--- End quote ---

Χρόνια πολλά!

Με 7,5-8Κ και ψάξιμο όλο και κάτι αξιοπρεπές θα βρεις για αγορά.

Καλή τύχη!

panos2171:
Με 6k θα είναι σε κακη κατάσταση, με 7 οριακά αξιοπρεπές που θα χρειαστεί αρκετά μαζεματα και με 8 κάτι καλό.

Στάλθηκε από το Poco F3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

SteliosR:
Πάντως αν με 8Κ βρεις κατι αξιοπρεπές υπολόγισε αλλα 2Κ για τις γνωστές μοντες.

Ισως αν υπαρχει το μπατζετ αξιζει να πας σε κατι ετοιμο. 

ΥΓ εχουν τσιμπήσει τιμη τα ενσια ή ειναι η ιδεα μου?

Oresias:
Όλα τα αυτοκίνητα είναι ακριβότερα. Δεν είναι μόνο τα ΜΧ-5 που έχουν πάρει προς τα επάνω. Γενικά είναι η χειρότερη περίοδος για αγορά. Όποιος σκέφτεται να αγοράσει καλύτερα να περιμένει και όποιος ψήνεται να το δώσει ας το κάνει άμεσα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version