!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
jSkyline:
--- Quote from: gleft on May 07, 2021, 11:14:22 AM ---και το 86 της toyota ειναι στα ιδια, και το νιωθεις πιο στιβαρο απ το ΜΧ5. αλλα το νιωθεις και πιο βαρυ επισης
--- End quote ---
Χωρίς να το έχω οδηγήσει, λένε ότι είναι εξαιρετικο. Απλά είναι και παραπάνω κυβικά. Δεν είναι υπερβολή τα 2λιτρα, αλλά εδώ στην Ελλάδα τρως και ένα φόρο πολυτελείας!
Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Oresias:
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν Ελλάδα . Πρέπει να κάνεις εισαγωγή. Με ότι συνεπάγεται αυτό. . Και όσα υπάρχουν είναι πανάκριβα. Αν έπαιζαν όσο στο εξωτερικό αυτό θα αγόραζα. Και όχι το δίλιτρο nc
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
gleft:
επειδη το εχω οδηγησει σε σχεση με το δικο μου η μεγαλη διαφορα ειναι το ποσο συμπαγες το νιωθεις. αλλα σε σχεση με το ΜΧ5 δε θα το διαλεγα αν ηθελα απλα να κανω τις βολτες μου και να ψιλοπαιζω στα βουνα που και που. ασε που καιει και λιγο παραπανω!
Antonis_S:
Καλησπέρα παίδες.
Είμαι καινούργιος στο φόρουμ. Έχω αρκετό καιρό τώρα κόλλημα με τη πρώτη γενιά και σιγά σιγά ετοιμάζομαι οικονομικά να αγοράσω και εγώ ένα.
Σκοπός: να του φτιάξω τις βασικές αναβαθμίσεις μόνος μου, και να βάλω τα χέρια μου να δουλέψουν. Πχ: εισαγωγή, εξάτμιση, φρένα, sway bar κλπ.
Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν 116 άλογα στα λεφτά μου και όλα τα υπόλοιπα διαθέσιμα κάτω απο 6000 είναι 90 άλογα.
Το μοναδικό όμως που φαίνεται καλό, αναφέρει πως έχει ζημιά, και μιλόντας με τον ιδιοκτήτη, έχει ζημια στο διαφορικό κόστους περίπου 500 ευρώ, ποσό το οποίο θα μου κόψει αν κάνω την κίνηση να το πάρω.
Πιστεύετε αξίζει να το ερευνήσω παραπάνω ( δεν το έχω δει απο κοντά ) ή να το αφήσω και να ψάξω καλύτερα για 90ρι?
panos2171:
Γενικά αν έτσι κι αλλιώς θες ΝΑ πλέον δεν έχεις πολυτέλειες στην επιλογή. Το βασικότερο είναι να έχει καθαρή καρότσα, έπειτα να είναι σε μια αξιοπρεπή εμφανισιακή και μηχανική κατάσταση και πολύ μετά να μπεις στη διαδικασία να διαλέξεις έκδοση.
Γιατί αν έχεις ένα με σκουριές 116hp και ένα καθαρό 90hp φαντάζομαι θα επιλέξεις το 2ο. Όσον αφορά το πρόβλημα στο διαφορικό αν είναι μόνο αυτό δε το βρίσκω λόγο απόρριψης, αν δε, σου κόψει και χρήματα βάζεις απ ευθείας ένα μπλοκέ.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version