!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (1006/1050) > >>

Liakos:
http://www.youtube.com/watch?v=eUGJS7fo5Ic

Skyggedans:

To video μένει για τη σχετικότητα με τον αδμιν και τη γαματοσύνη του προπονητή.

Τα υπόλοιπα καθαρίστηκαν.

Παρακαλώ, συνεχίστε, πορευόμενοι και φλεξάροντας εν ειρήνη.

Oresias:
Αν μπορούσα να διαθέσω παραπάνω χρήματα για μεταχειρισμένο εννοείται πως δε θα αγόραζα ΜΧ-5 .Είναι μια καλή λύση με πολλές παραχωρήσεις για όσους θέλουν ένα πισωκίνητο που να είναι ενδιαφέρον οδηγικά και δεν έχουν χρήμα ή δε θέλουν να το διαθέσουν (στη δική μου περίπτωση) για να πάρουν κάτι καλύτερο. Για τα λεφτά του (*) , είναι μια χαρά .Προσωπικά δεν έχω ενθουσιαστεί τόσο όσο είχα ενθουσιαστεί όταν είχα αγοράσει το τάπερ πχ ( δε τα συγκρίνω , απλά αναφέρω τον ενθουσιασμό που είχα τότε που πήρα το τάπερ και τώρα που πήρα το ΜΧ-5) . Οκ δε με χαλάει , αλλά δεν έχω ξετρελαθεί κιόλας . Ίσως επειδή δε το έχω μάθει ακόμα και και το οδηγώ κυρίως σε εθνική και ανοιχτό δρόμο και δεν έχω προλάβει να το στρίψω πέρα από τη μια και μοναδική επίσκεψη στα Μέγαρα .

* Με αστερίσκους στο "λεφτά του" γιατί τώρα τελευταία οι τιμές των ελληνικών αυτοκινήτων του car.gr έχουν καταντήσει ανέκδοτο.

Σε κάθε περίπτωση για εμένα ήταν μια αγορά που έγινε γιατί ήθελα σώνει και καλά ένα πισωκίνητο που να έχει αξιοπρεπείς επιδόσεις και καλή οδική συμπεριφορά και να μη ξεπερνά τα δύο λίτρα . Αν ζούσα σε άλλη λογική  φορολογικά χώρα , δε θα το κοίταζα καν.

υσ βέβαια το καινούριο δίλιτρο είναι άλλη περίπτωση καθώς πλέον έχει παραπάνω από ικανοποιητικέ επιδόσεις.
υσ. 2 μη μου λέτε για τα 2.5 είναι παράνομα. Εγώ δε θα έκανα κάτι τέτοιο .Μιλάμε τι ισχύει για εργοστασιακά επίπεδα. Το ίδιο για τα τούρμπο. Προσωπικά πάλι δε θα το έκανα. Αν και ποτέ μη λες ποτέ.

jSkyline:
Βασίλη λίγο πολύ τα ίδια λέμε όλοι, προφανώς και σε σχέση το με το Τάπερ τα μειονεκτήματα είναι πάρα πολλά και το ουσιαστικό πλεονέκτημα είναι η πίσω κίνηση.

Για τις παραχωρήσεις στο είχα πει άλλωστε και πριν το πάρεις. Θεωρώ πάντως ότι με τόσα ταξίδια που κανείς είναι ένα δύσκολο αμάξι.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Oresias:
Εντάξει δε ξέρω αν το συζητήσαμε και από messenger αλλά για κάποιο περίεργο,  αλήθεια είναι,  λόγο ήμουν ανάμεσα σε mx-5 και καινούριο fiesta st . Ξέρω , ξέρω καμία σχέση και σε κατηγορία και σε τιμή . Το mx-5 το πήρα γιατί δεν ήθελε η γυναίκα μου να δώσω 25 για προσωπικό αυτοκίνητο, μιας και δε χωράει να κάτσει ούτε πεντάχρονος πίσω μου. Άρα θα μας ήταν άχρηστο . Μικρό αυτοκίνητο υπήρχε ήδη . Οικογενειακό υπήρχε. Έψαχνα κάτι για εμένα  . Απλά ενδιάμεσα δε μου έκανε κάτι κλικ οδηγικά τουλάχιστον. Με ξέρεις ότι απεχθάνομαι τα βαγκ σε σημείο που να βγάζω σπυράκια .  Το ίδιο και τα  οπελοειδη και όλα τα  γαλλικά ηλεκτρολογικά ρημαδια .  Ε δεν υπήρχε κάτι άλλο . Mr-2 κοίταζα επίσης μόνο για να το είχα όπως το καρτ. Παρατημένο κάπου και 1-2 φορές το μήνα βόλτα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version