!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
jSkyline:
Το έγραψα ήδη αυτό! Σίγουρα πάντως ο συνδυασμός του ΜΧ με ένα κανονικό αμάξι και όχι με ένα smart, είναι καλός! Οπότε τελικά και το ΜΧ δεν βγαίνει οικονομικό. Τώρα αν δεν έχεις λεφτά παίρνεις το ΜΧ και συμβιβάζεσαι όπως και όπου μπορείς
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimitris n:
Το mx5 με ποιο συγκρίνεται αυτή την στιγμή ως άμεσο ανταγωνιστή? Ανεξαρτήτως χρημάτων
Επισης Το ότι είναι φθηνό σαν καινούργιο η μεταχειρισμενο νομίζω είναι στην σφαίρα της φαντασίας...
😁
Kon/nos:
--- Quote from: jSkyline on April 09, 2021, 07:09:12 PM ---
--- Quote from: Kon/nos on April 09, 2021, 06:39:49 PM ---To κοστος τελη και ασφαλεια ειναι 150 ευρω παραπανω το mx απλα στο mx εχεις αμαξι με κρατημα και φρενα και οχι κουβα που κανει τραμπαλα.
Επισης αν πας νορμαλ δεν καιει τιποτα.
--- End quote ---
Εντάξει, μάλλον δεν έχουν περάσει αρκετά αμάξια απο τα χέρια σου! Η σύγκριση του δεν είναι σίγουρα με το smart, αλλά αμάξι δεν το λες και σίγουρα οχι κουβά, το κάδος του ταιριάζει καλύτερα! Είναι μια σπόρ κατασκεύη που διασκεδάζει τον οδηγό του, μέχρι εκεί. Τώρα αν έχεις λεφτά να πάρεις κάποιο σοβαρό σπόρ αμάξι, δεν πας σε ΜΧ.
--- End quote ---
Μαλλον δεν καταλαβες τον συλλογισμό μου.. Δεν συγκρίνω το mx5 με σμαρτ σαν αυτοκίνητα.
Απλα αναφέρω οτι ειναι φτηνό για αυτο που θα σου προσφέρει.
Δηλαδη οτι ειναι τοσο φτηνό όσο περιπου το αλλο αμαξι που εχω στην κατοχή μου, που με κανει να σκεφτομαι οτι δεν υπαρχει λογος να εχω τον κουβα.
Όπως και να εχει, η συζητηση δεν ηταν τι θα παρεις αν ειχες χρήματα. Η συζητηση ξεκίνησε γιατι δεν πωλούνται ΜΧ5.
jSkyline:
--- Quote from: Dimitris n on April 09, 2021, 10:35:48 PM ---Το mx5 με ποιο συγκρίνεται αυτή την στιγμή ως άμεσο ανταγωνιστή? Ανεξαρτήτως χρημάτων
Επισης Το ότι είναι φθηνό σαν καινούργιο η μεταχειρισμενο νομίζω είναι στην σφαίρα της φαντασίας...
--- End quote ---
Ανεξαρτήτως χρημάτων συγκρίνεται με κάθε οδηγοκεντρικο roadster και πίστεψε με αν μπεις στο tripaki να το συγκρίνεις με Elise, 718 κτλ είναι ανέκδοτο η όλη φάση! Επί της ουσίας όμως, οι άμεσοι ανταγωνιστές του ήταν πάντα λίγοι (MR2 gen.2, Z3, Barchetta SLK gen.1) και πλέον ακόμα λιγότεροι, ίσως αυτή τη στιγμή να μην έχει μείνει και κανένας, ειδικά μετα την αναχώρηση και του Fiat. Η Μazda προτίμησε να παίξει μόνη της σε μια κατηγορία που δημιούργησε, αδιαφορώντας για τις πενιχρές επιδόσεις του, κρατώντας το βάρος, αλλά και την τιμή του σχετικά χαμηλά. Ειδικά το NC δεν είχε κανένα ανταγωνισμό, κατά τη διάρκεια της παραγωγής του, οι άλλοι είχαν ακόμα και διπλάσιες ιπποδυνάμεις, πολύ μεγαλύτερο όγκο και βάρος. Λογικά σκεφτομενη η Mazda κατάλαβε ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να τους χτυπήσει στα ίσια, οπότε και στο ND όχι μόνο δεν αύξησε βάρος, όγκο και ιπποδύναμη, αλλά προτίμησε να το μικρύνει, άφησε τη Fiat να πάρει τα άλογα και εστίασε σε εμφάνιση, αλλά και στην ιδιαιτερότητα του RF. Γενικά πάντως όσο και αν το γουστάρω, στο δρόμο αν οδηγάς SUV και σου έρθει δίπλα, είναι λες και βλέπεις ιαπωνικό KEI car.
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
SkidRow:
Καλα, το Z3 και η SLK, ποτε, δεν ηταν στην κατηγορια του MX-5/MR2 μιας και δεν ειναι σπορ αυτοκινητα, αλλα καμπριο για κλαρινογαμπρους. :axe:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version