!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
FilipposE36:
--- Quote from: dpatou23 on April 08, 2021, 01:12:29 PM ---Καλησπέρα σε όλους,
Πρώτη φορά κάνω ποστ στο φόρουμ και συγχαρητήρια σε όλους για το σαιτ και τη τεράστια γκάμα πληροφοριών.
Μια απορία έχω μόνο. Ψάχνω για NC 1.8 μοντέλο εδώ και ένα χρόνο και απ' ότι βλέπω στο car gr έχει πέσει ραγδαία η προσφορά τους τελευταίους 2-3 μήνες. Πλέον σαν σήμερα είναι διαθέσιμα μόλις 31 NC 1.8. Πέρυσι τέτοια εποχή ήταν σταθερά από 70-80.
Τι συμβαίνει ρε παιδιά; Λόγω κορωνοιού ίσως αποφεύγουν να πουλήσουν λόγω δύσκολίας στη πώληση ή πάλιωσε το NC απότομα και δεν έχουν μείνει πολλά;
--- End quote ---
Απλα αν δεν υπαρχει λογος, δεν το πουλας. Ειναι απολαυστικο αυτοκινητο. :giveheart:
Theo:
ή έχουν ξεπαστρέψει τα NA και ΝΒ και τώρα είναι η σειρά των NC :oops:
Kon/nos:
Θεωρω οτι ειναι τοσο απολαυστικο για το κοστος του που δεν αξιζει τον κοπο να το πουλησεις κατα την γνωμη μου.
Απο οικονομικη πλευρα:
Εχω ενα σμαρτ και ενα mx-5 1.8.
To κοστος τελη και ασφαλεια ειναι 150 ευρω παραπανω το mx απλα στο mx εχεις αμαξι με κρατημα και φρενα και οχι κουβα που κανει τραμπαλα.
Επισης αν πας νορμαλ δεν καιει τιποτα.
Ειναι ενα αυτοκινητο που νομιζω οτι δεν το αποχωριζεσαι ευκολα...
:excited:
jSkyline:
--- Quote from: Kon/nos on April 09, 2021, 06:39:49 PM ---To κοστος τελη και ασφαλεια ειναι 150 ευρω παραπανω το mx απλα στο mx εχεις αμαξι με κρατημα και φρενα και οχι κουβα που κανει τραμπαλα.
Επισης αν πας νορμαλ δεν καιει τιποτα.
--- End quote ---
Εντάξει, μάλλον δεν έχουν περάσει αρκετά αμάξια απο τα χέρια σου! Η σύγκριση του δεν είναι σίγουρα με το smart, αλλά αμάξι δεν το λες και σίγουρα οχι κουβά, το κάδος του ταιριάζει καλύτερα! Είναι μια σπόρ κατασκεύη που διασκεδάζει τον οδηγό του, μέχρι εκεί. Τώρα αν έχεις λεφτά να πάρεις κάποιο σοβαρό σπόρ αμάξι, δεν πας σε ΜΧ.
Nettos:
Το θέμα είναι ότι το σοβαρό σπορ αυτοκίνητο κοστίζει πολύ περισσότερο απο το mx-5 και σαν αγορά αλλά και σε συντήρηση.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version