!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Nettos:
Σε εμας υπάρχουν 2 nc στην οικογένεια το ένα εδώ και 8 χρόνια και το άλλο 3. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα αξιοπιστίας ή στεγανότητας. Αλλάζεις 2-3 πράγματα εφόσον χρειάζεται στα οποία "πονάει" το αυτοκίνητο και είσαι ήσυχος. Αυτά είναι ο θερμοστάτης (80€ γνήσιος), το παγούρι, και οι τάπες που ανέφερε ο Αποστόλης.
Για τη z4 υπολογίστε και εμένα σε αυτους που τους αρέσει. Αλλα το θέμα αξιοπιστία στη BMW με προβληματίζει με αυτα που ακούω κατα καιρούς.
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
philosopher:
O N52 που φόρεσε είναι φοβερό και τρομερό μοτέρ και από θέμα λειτουργίας και από θέμα συντήρησης κτλπ. Λίγο προσεκτικός και τυπικός στη χρήση/συντήρηση να είσαι και δε θα υπάρξουν εκπλήξεις.
Προσωπικά σε τόσα λίγα χλμ που θα έκανε (όπως εδώ και κάποια χρόνια το ΜΧ-5) δε με αγχώνει τίποτα απολύτως στη συντήρηση του. Για καθημερινό, θα το σκεφτόμουν πολύ, πολύ περισσότερο (το ΜΧ5 για καθημερινό είναι μια χαρά και χωρίς κανένα απολύτως άγχος σε τίποτα). Το μόνο που είναι ακριβό στο ΜΧ5 είναι η φανοποιεία, κοιτάω να κάνω το δικό μου full FL (έχει μείνει μόνο το μπροστά που είναι και το μεγαλύτερο αγγούρι) και πέφτει το 1500ρικο (για μπροστά δε φτάνουν :llol: ) βροχή...
jSkyline:
Από φίλο που το είχε πάντως το ΚΟΥΠΕ, ξαναλέω το ΚΟΥΠΕ, μπάζει νερά στις πόρτες! Κατα τ' αλλα η συντήρηση του 3λιτρου που έχει αυτός είναι πολύ ακριβή.
philosopher:
--- Quote from: jSkyline on March 10, 2021, 12:30:15 PM ---Από φίλο που το είχε πάντως το ΚΟΥΠΕ, ξαναλέω το ΚΟΥΠΕ, μπάζει νερά στις πόρτες! Κατα τ' αλλα η συντήρηση του 3λιτρου που έχει αυτός είναι πολύ ακριβή.
--- End quote ---
:what:
H αλήθεια είναι ότι για νερό από τις πόρτες δεν είχα ακούσει ξανά στο κουπέ!!!!
Όπως και να χει όταν έρθει εκείνη η ώρα θα το συζητήσουμε πάλι ;D
Τώρα για τη συντήρηση 700 δίνω για τέλη τώρα και θα πάω στα 900, μικρό το κακό :llol: :llol: εκτός και αν εννοείς ζημίες κτλπ που γενικά από προσωπική εμπειρία που έχω και εγώ δε βγάζανε τπτ ιδιαίτερο.
dpatou23:
Καλησπέρα σε όλους,
Πρώτη φορά κάνω ποστ στο φόρουμ και συγχαρητήρια σε όλους για το σαιτ και τη τεράστια γκάμα πληροφοριών.
Μια απορία έχω μόνο. Ψάχνω για NC 1.8 μοντέλο εδώ και ένα χρόνο και απ' ότι βλέπω στο car gr έχει πέσει ραγδαία η προσφορά τους τελευταίους 2-3 μήνες. Πλέον σαν σήμερα είναι διαθέσιμα μόλις 31 NC 1.8. Πέρυσι τέτοια εποχή ήταν σταθερά από 70-80.
Τι συμβαίνει ρε παιδιά; Λόγω κορωνοιού ίσως αποφεύγουν να πουλήσουν λόγω δύσκολίας στη πώληση ή πάλιωσε το NC απότομα και δεν έχουν μείνει πολλά;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version