!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
jSkyline:
Ακόμα και εγώ το προτιμώ σε κουπέ σε σχέση με το cabrio! Από τα πολύ όμορφα BMW μαζί με τη σειρά 2 και σειρά 1 κουπέ θα έλεγα ότι είναι από τα αμάξια που ξεχωρίζουν μέσα στην πλειοψηφία της BMWδοπατσαβουρας.
Και τώρα σκέφτηκα και το ΜΧ σε κουπέ...αχ! Πραγματικό κομψοτέχνημα, πόσο πιο όμορφο σε σχέση με το κάμπριο.
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mx5silver:
Τι z4?
Σε καμία 20αρια χρόνια που θα πέσουν οι τιμές θα πάρουμε μια supra 2λιτρη O0
mpagouros:
Επανέρχομαι μιας και ξεκίνησα τη τελευταία συζήτηση .Η αλήθεια είναι ότι εμένα το mx 5 της αγγελίας μου φαινόταν αρκετά καλό από κοντά καθώς πήγα και το είδα.Για το φανάρι έχετε δίκιο , τα πλαστικά μέσα πάντως ήταν πολύ καλοδιατηρημένα σε σχέση με άλλα που είδα.Τα λέω όλα αυτά γιατί και το δικό μου αμάξι το έχω σαν καινουργιο .Παντως δεν είμαι αυτός που το αγόρασα το συγκεκριμένο 😁.
Όχι μόνο γιατί δεν το πρόλαβα αλλά με βάζει σε δεύτερες σκέψεις λίγο και το θέμα της στεγανότητας που διάβασα στο topic.( 57 σελίδες😮). Από ότι κατάλαβα είναι μεγάλο το ποσοστό που έχει αντιμετωπίσει κάποια μικρά ή μεγάλα προβληματακια διαρροής ασχέτως αν είναι γνωστές οι λύσεις από ότι διάβασα. Και μιας και έχω καλομαθει από το corollaki ( που συμπτωματικά αναφέρθηκε) το οποίο είναι bulletproof δεν ξέρω τι να κάνω.Αν δεν έχω κάτι χειρότερο είναι να μου βγάζει χαζό προβλήματακια το αμάξι.. Θα ενημερώσω αν τελικά γινει η αγορά. Μέχρι τότε συνεχίζουμε !!
topetwrx:
Σίγουρα υπάρχουν πολλά καλά και θα βρεις με λίγη υπομονή. Θέμα στεγανότητας επί της ουσίας δεν υπάρχει. Το πρόβλημα προκύπτει από βουλωμένες υδρορροές κυρίως σε αυτοκίνητα που παρκάρουν κάτω από δέντρα ή δεν ξέρω που αλλού. Παρόλα αυτά ακόμη και έτσι αν έχεις το νου σου και τις καθαρίζεις δεν υπάρχει θέμα. Το στάνταρ θέμα που υπάρχει είναι από το σημείο που είναι οι υαλοκαθαριστήρες (θα το έχεις διαβάσει) και αργά η γρήγορα επειδή τα 2 προβληματικά κλιπς χάνουν την στεγανοποίηση θέλουν άλλαγμα προληπτικά, με ελάχιστο κόστος.
Τα Ζ4 όσο πιο παλιά τόσο λιγότερο μου αρέσουν, αλλά σε καμιά περίπτωση για τα γούστα μου δεν συγκρίνονται σε ομορφιά με τα ΜΧ5 και ειδικά με τα NC! Μη με φάτε!!! :P Οδηγικά επίσης υστερούν από όσο γνωρίζω. Αξιοπιστία-κόστος συντήρησης επίσης....
philosopher:
--- Quote from: steve on March 09, 2021, 07:46:04 PM ---επιτελους, κάποιος άλλος που του αρεσει το ζ4 κουπέ!!
Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Εμένα δε μου αρέσει απλώς το θέλω σε επικίνδυνο βαθμό.
Απλά μια φορά που προσπάθησα να δώσω το δικό μου, απογοητεύτηκα τελείως με την ανισορροπία του κόσμου και είπα ΟΚ ας το κρατήσουμε λίγο καιρό ακόμη :P
Αν έδινα πχ σήμερα το δικό μου, αύριο θα έπαιρνα το coupe :giveheart:
Δεν ήξερα ότι έχει τέτοιο κοινό στη μιατοκοινότητα η κουπεδιά πάντως :llol: 8)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version