!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
SteliosR:
Theo high σημαίνει heated seats και Bose. Δλδ κατά την γνώμη μου κλαιν. Εδώ μιλάμε για αυτοκίνητα με σοβαρά έξτρα που όλοι χρυσοπληρώσαμε. Που είναι το κακό να αυξήσουν λίγο την μεταπωλητική αξία?
Theo:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το point μου ήταν ότι οι υψηλές τιμές, αν αυτές θεωρήσουμε ότι είναι οι πάνω από €9Κ, δεν είναι λόγω έκδοσης αλλά λόγω προσφοράς/ζήτησης.
Αμάξια που πάνω τους έχουν extra ουσίας όπως αναρτήσεις, μπλοκέ, και όχι αυτοκόλλητα και αεροτομές είναι λογικό να έχουν υψηλότερη τιμή. Επίσης, κάτι σημαντικό. Τέτοια extra όποιος τα βγάλει από το αμάξι του, τα πουλάει χθες, οπότε δεν παίζει η λογική τα extra χάνουν την αξία τους.
SkidRow:
--- Quote from: SteliosR on March 08, 2021, 01:59:17 PM ---Τις τιμές της αγοράς δεν τις καθορίζει το μπάτζετ του καθενός μας για να λέμε "ζητάνε τόσα, που εγω δεν έχω, ή δεν διαθέτω".
Όπως σε όλα τα προιόντα, τις τιμές τις καθορίζει η αγορά.
Αν αξίζει ένα NC Να δώσεις 11Κ με έξτρα που έχουν στοιχίσει 4-5Κ και που θα βάλεις μετά την αγορά του μου φαίνεται απλά ευκαιρία, αν το αμάξι είναι σωστό.
--- End quote ---
Παρατηρω την αγορα των NC τους τελευταιους 9 μηνες και δεν το λεω τυχαια αυτο. Υπαρχει γενικως μιας στασιμοτητα, λογω της καταστασης που βιωνουμε θες;
Ασε που στα λεφτα που ζητανε καποιοι τα MID τους δεν θα φυγουν ποτε και δεν αναφερθηκα σε μχ με εξτρα των 4-5κ μιας και αυτα ειναι 1 αντε 2 αυτη τη στιγμη, οποτε προς το παρων υπομονη.
red3pointer:
Γενικα εχουν ανεβει τα mx5 και οχι μονο το NC και αυτο γιατι ειναι λιγα κυβικα σαν αμαξι και μονοπωλιο αν καποιος θελει 2θεσιο καμπριο σπορ. Το ιδιο γινεται για ολα τα αμαξια με λιγα κυβικα. Ενω πχ ενα z4 θα ειναι πολυ πιο φτηνο απο nc και αυτο γτ "παλευουν" οι ιδιοκτητες να το ξεφορτωθουν!
Dimitris n:
Το ότι ενα αυτοκίνητο είναι ταλαιπωρημενο επειδή έχει πολλά χιλιόμετρα έιναι μύθος
Το κακοσυντηρημενο ειναι αποτρεπτικο οπως και οι μικρές λεπτομέρειες που δείχνουν το στυλ του προηγούμενου κατόχου
Πχ σε αυτό με τα 7500 Ήταν χάλια το αριστερό πλαστικό της κολωνας του παρμπριζ η λαβη το τιμόνι κτλ
Φωτο μοτέρ δεν υπήρχε και το φανάρι είχε νερό
Αυτά δεν δείχνουν προσοχή από τον προηγούμενο απο την στιγμή που μιλάμε κ για mx5 και όχι Toyota corolla καθημερινής οδήγησης
Βέβαια διαγραφηκε η αγγελία κ ίσως πουλήθηκε 😁
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version