!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (997/1050) > >>

Theo:
Παγούρι και κουκούλα υπολόγιζε +300 ευρω πάνω κάτω.

Για την υγρασία στο φανάρι λογικά θα είναι ραγισμένο (+150 χαλαρά)

Και ο λεβιές είναι έτοιμος να ξεκολλήσει.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

topetwrx:
Η τιμή θα έλεγα ότι είναι τσιμπημένη, μια που είναι η φθηνή έκδοση, χωρίς θερμαινόμενα δερμάτινα και ηχοσύστημα. Επίσης να ξέρεις ότι 99% σύστημα ευστάθειας δεν έχει. Το λέω γιατί κακώς το γράφει.

Το πίσω φανάρι με την υγρασία επίσης θέλει μάλλον αλλαγή. Τα υπόλοιπα θα τα δεις σε κάποιο έλεγχο.

SkidRow:
Σε οσους φαινονται πολλα τα 7,500 που ζηταει ο συγκεκριμενος ''εμπορας'', δειτε λιγο τι τιμες ζητανε για τα HIGH οι ιδιοκτητες. Βασικα τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ NC, που να αξιζει βαση των δικων μου κριτηριων (αψογη κατασταση, λιγα χλμ, μαμα κατασταση).
Τα περισσοτερα ειναι ταλαιπωρημενα, με πολλα χλμ. στη πλατη τους και υπαρχουν και 1-2 - κυριολεκτικα 1-2 που φαινονται σε καλη κατασταση και ζητανε 10 και 11 χιλιαρικα. Επειδη ειμαι και εγω σε αναζητηση ενος NC, και σε 1 μηνα περιπου θα αρχισω να τα ψαχνω και απο κοντα, ακομα και αν ημουν ετοιμος τωρα, δεν βρισκω ΟΥΤΕ ΕΝΑ στις αγγελιες που να μου κανει.

Δεν ψαχνω το αψογο με 7 και 7,5 χιλιαρικα μιας και ειμαι διατεθιμενος να ανεβω μεχρι τα 8,5 χιλιαρικα για ενα καθαρο NC, αλλα δεν υπαρχει τιποτα. Ενα μαυρο με ωχρα καθισματα και μπεζ κουκουλα με 68.000 χλμ που υπηρχε, φαινοταν πεντακαθαρο αλλα το κατεβασε πριν 2 βδομαδες. Τωρα αν πουληθηκε....  :????: :????:

SteliosR:
Τις τιμές της αγοράς δεν τις καθορίζει το μπάτζετ του καθενός μας για να λέμε "ζητάνε τόσα, που εγω δεν έχω, ή δεν διαθέτω".

Όπως σε όλα τα προιόντα, τις τιμές τις καθορίζει η αγορά.

Αν αξίζει ένα NC Να δώσεις 11Κ με έξτρα που έχουν στοιχίσει 4-5Κ και που θα βάλεις μετά την αγορά του μου φαίνεται απλά ευκαιρία, αν το αμάξι είναι σωστό.

Theo:
Από μια γρήγορη ματιά στο car.gr, από τα 10 nc που βρίσκονται πάνω από τα 9Κ μόνο τα 3 (και το ένα με ερωτηματικό) είναι High έκδοση..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version