!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
TolisNB1:
Ευχαριστω HarryB . Ειναι 1999 και τα χιλιομετρα του ειναι 201.000. Τα τρομπακια συμπλεκτη θα τα αλλαξω στανταρ. Και το ψυγειο καποια στιγμη μεχρι το καλοκαιρι. Να κοιταξω για καποιο συγκεκριμενο αλουμινιου καλυτερα? Γι αυτο που λες για Toyota πολλαπλασιαστες εχει τυχει να δω συζητηση αλλα δεν ειχα δωσει βαση λογω του οτι δεν ειχα αποφασισει ακομη αν θα επερνα το mx5. Υπαρχει καποιο link για να ενημερωθω χωρις να ζαλιζω με ερωτησεις? Στο περιπου για τι κοστος μιλαμε? (προφανως χρειαζονται πολλαπλασιαστες/καλωδια και μπουζι).
HarryB:
Με δεδομενα τα χιλιομετρα, θα αλλαζα και εγω τρομπακια. Ψυγειο θα πηγαινα σε αλουμινενιο, υπαρχουν παρα πολλες επιλογες και δεν χρειαζεται να πας σε κατι πολυ ακριβο. Οι πολλαπλασιαστες παιζουν στα 100-120 ευρω μεταχειρισμενοι, χρειαζεσαι πλεξουδακι και βαση για να στηριχτουν. Νομιζω υπηρχε αντοιστιχο θεμα στο φορουμ.
TolisNB1:
Βρηκα βιντεακι με κωδικους και installation στο youtube, ευκολακι φαινεται. Σ ευχαριστω για τις πληροφοριες Harry :good:
mpagouros:
Καλησπερα σε όλους . Σκέφτομαι ένα χρόνο τώρα να μπω στο club των ιδιοκτητών mx 5 και νομίζω ήρθε η ώρα. Ψάχνω για nc σε " μαμά " κατάσταση. Έχω δει αρκετά τα οποία έχω οδηγήσει κιόλας και έχω καταλήξει σε αυτό https://www.car.gr/s/2cjucuje/ .το ξέρω ότι είναι από μάντρα αλλά είναι πρώτο χέρι και με service book και στο δρόμο άριστο.ολα τα άλλα τρίζαν ή άκουγα θορύβους απο τη κουκούλα( είμαι λίγο ψείρας). Ήθελα να ρωτήσω τι να προσέξω περισσότερο στο συγκεκριμένο αμάξι και αν γνωρίζεται κάποιον που να ειδικεύεται στις κουκούλες ώστε να ελέγξω για τυχόν διαρροές. Επιπλέον υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει το κιτ που μπαίνει πάνω από το πορτμπαγκάζ σαν επιπλέον σακβουαγιαζ για να πάρω γνώμες? Ευχαριστώ σε όλους
Υ.γ κάθε Κυριακή που περνάω από Πεντέλη βλέπω 4-5 mx5 αραγμενα σε ένα πάρκινγκ.ειναι κάνεις από εδώ; Τι άλλη φορά θα σταματήσω για περισσότερες πληροφορίες 😃
Dimitris n:
Τα 7500 για την πιο απλη αυτη εκδοση με φθαρμενα πλαστικα και λαβες απο την μερια του οδηγου, κουκουλα με κολλες (οκ γνωστο θεμα) φαναρι πισω δεξια με υγρασια(δεν ειναι συνηθισμενο θεμα στα mx5 οπως πχ στα rx8) κ δεν βλεπουμε φωτο μοτερ που μπορει να θελει παγουρια κτλ ειναι νομιζω πολλα
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version