!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (994/1050) > >>

christosg:
Καλο point οτι υπαρχει book service απο Λευκαδιτη, αλλα οντως δεν σημαινει κατι απαραιτητα.

Το κακο σε εισαγωγικα ειναι οτι μου εχει καρφωθει ασχημα να κοιταω τα High Edition μοντελα, και δεν βρισκω κατι αξιολογο στο budget που κοιταω. Εννοειται, δεν σκοπευω να τσιγκουνευτω τα 500 ευρω παραπανω που λεει ο λογος, αλλα αν μπορουσα να τα αποφυγω απο την αλλη θα ηταν σημαντικο.

Εν τω μεταξυ αυτο που βλεπω ειναι οτι σχεδον κανενας εμπορος δεν εχει στο αμαξι πληρωμενα τα τελη. Απο 'βδομαδα που θα πρεπει να ειναι πληρωμενα αλλαζει κατι και γι' αυτους ή δεν τους νοιαζει;

jSkyline:
Κοίτα το αμάξι φαίνεται σε καλή κατάσταση και η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή. Τσεκαρεις αμάξωμα σε ένα φαναρτζη, για να δεις ότι όντως το αμάξι είναι σωστό. Μηχανικά σπάνια βγάζουν προβλήματα, εκτός αν μιλάμε για πολύ κακοσυντηρημένο αμάξι. Λόγο ηλικίας θα βγάλει θέματα και όχι απο χλμ. Το ότι έχει σέρβις book από τον Λευκαδίτη δεν θα αποτελούσε λόγο να το αγοράσω, είναι τελείως αδιάφορο. Tα high πάντως όπως αυτό, δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο σαν εξοπλισμό, άντε έχει τα θερμαινόμενα καθίσματα, αλλά δεν είναι καν τα καφέ/ταμπα. Οπότε βρες ένα αμάξι που να είναι κακοσυντηρημένο πρώτα από όλα και μετά θα το φέρεις στα δεδομένα σου με τον καιρό!

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

mx5silver:
Θα μπορούσες να πάρεις τηλ το λευκαδιτη και να του πεις : ενδιαφέρομαι να πάρω το τάδε αμαξι που έχει book service από εσένα. Είναι κάτι που θα μπορούσες να μου πεις? Κάτι που θα έπρεπε να ξέρω?
Απλά πράγματα   :gl:

Liakos:

--- Quote from: mx5silver on February 25, 2021, 01:05:57 AM ---Θα μπορούσες να πάρεις τηλ το λευκαδιτη και να του πεις : ενδιαφέρομαι να πάρω το τάδε αμαξι που έχει book service από εσένα.

--- End quote ---

Γι'αυτό ακριβώς το ανέφερα. Αν βέβαια μπορεί να καταλάβει κι εκείνος για ποιο αμάξι πρόκειται.

--- Quote from: jSkyline on February 24, 2021, 08:43:06 PM ---Tα high πάντως όπως αυτό, δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο σαν εξοπλισμό, άντε έχει τα θερμαινόμενα καθίσματα, αλλά δεν είναι καν τα καφέ/ταμπα.

--- End quote ---

Γιάννη αυτό σίγουρα ίσχυε για αγορά καινούριου που ουσιαστικά πλήρωνες επιπλέον 3Κ για δερμάτινα θερμαινόμενα και Bose.
Στις τιμές των μτχ όμως είναι πολύ λογικό το σκαλοπάτι mid-high αν βέβαια υπάρχει. Σε ένα καλοσυντηρημένο αυτοκινητο είναι nice to have τα δύο extra του high.

SteliosR:
Καλά το Bose δεν το ακούω καν με τόσες επιλογές σε οθόνες. Τα καθίσματα/διακόπτες είναι κάτι που εύκολα βάζεις μετά αν το θές πολύ.

Το βασικό είναι να βρείς σωστό αμάξι με όσα περισσότερα έξτρα γίνεται. Γιατί τα περισσότερα θα μπείς στην διαδικασία να τα βάλεις μετά.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version