!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Dephaz:
Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούργιος στο forum, σίγουρα θα έχει ξαναγίνει η παρακάτω ερώτηση αλλά χάνομαι στα ατελείωτα post, θέλω να προβώ σε αγορά mx5 nb. Κοιτάω το 1.6 με σκοπό να το πάω ένα πρώτο στάδιο αν βαρεθω τη δύναμη του (μιας και είναι ανθεκτικά στη βελτίωση) αλλά διαβάζω διάφορα προβλήματα σε σχέση με το 1.8 sporty που θεωρείται πιο αξιόπιστο και πιο σβέλτο, ωστόσο είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι ελληνικές αγγελίες. Οι ιδιοκτήτες των 1.6 έχουν αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα αξιοπιστίας;
iliasfyntanidis:
To MX-5 είναι τέρας αξιοπιστίας.
Πιστεύω ότι η πλειονότητα των επισκέψεων στα συνεργεία σε αυτά τα αυτοκίνητα αφορά κατά βάση την βελτίωση και όχι την επισκευή, πλην της προγραμματισμένης συντήρησης.
Αλλά καλύτερα να διαβάσεις τα ατελείωτα post για να έχεις μία σαφή εικόνα. Τα έχουμε γράψει πολλές φορές.
topetwrx:
Πάνο2171 σίγουρα στην Β. Ελλάδα δεν είμαστε Γερμανία σε συχνότητα ρίψης αλατιού, αλλά πίστεψέ με τις τελευταίες 10ετίες ρίχνουν πολύ πράμα! Από τους +2 με +3 βαθμούς αρχίζουν και ρίχνουν. Ειδικά Κοζάνη, Φλώρινα και άλλες βόρειες περιοχές με πολύ κρύο. Θεσσαλονίκη ελάχιστα.
Βλέπεις τον δρόμο άσπρο και τα μπροστινά αυτοκίνητα να σηκώνουν σκόνη αλατιού, η οποία ειδικά αν είσαι πίσω από άλλο αυτοκίνητο εισχωρεί ΠΑΝΤΟΥ! Δεν λέω ότι είναι σάπια τα αυτοκίνητα εδώ, αλλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο με αυτοκίνητα που κυκλοφορούν πιο νότια. Πχ το YARIS μας 14 χρονών που κυκλοφορεί ασταμάτητα είναι μια χαρά. Το προσέχω βέβαια και το πλένω από κάτω συχνά.
Στα νησιά νομίζω ότι είναι χειρότερα και θέλει περισσότερη προσοχή, ειδικά αν το αυτοκίνητο είναι κοντά στην θάλασσα!
Για αυτό και δεν το κυκλοφορώ καθόλου χειμώνα.
Dephaz:
Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση, θα συνεχισω το ψάξιμο :good:
Oresias:
Δεν έχω ανοίξει πλαστικά.Ειχε μερικές οξειδώσεις από κάτω στα δεσίματα . Όχι στο αμάξωμα. Μιλάμε σε μεταλλικά που αφαιρούνται από το αυτοκίνητο εύκολα. Δεν ασχολήθηκα καν. Το άφησα όπως είναι δεν είναι κάτι που πρέπει να ασχοληθώ ιδιαίτερα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version