!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Liakos:
Καλησπέρα και καλωσήρθες!
Έχουν αναφερθεί στο εξωτερικό περιπτώσεις σκουριάς στις βάσεις του πίσω προφυλακτήρα. Δυστυχώς πρέπει να αφαιρεθεί ο προφυλακτήρας για να είναι ορατό το πρόβλημα, αν υπάρχει.
Προφανώς κοιτάς κοιλιά, μαρσπιέ και θόλους.
Στο εσωτερικό, κυρίως από εισαγωγή νερού, είναι επίσης δύσκολο να δεις καθώς πρέπει να αφαιρεθού πλαστικά και μονώσεις...
Σε γενικές γραμμές πάντως δεν είναι πρόβλημα η σκουριά στα εγχώρια NC/RC.
panos2171:
--- Quote from: topetwrx on February 02, 2021, 06:35:56 PM ---Τα αλάτια είναι μεγάλο θέμα, ειδικά στην Βόρειο Ελλάδα. Από όσο ξέρω στα ΝΑ-ΝΒ θα συναντήσει κάποιος πιο πολλές σκουριές, όπου παίζει ρόλο φυσικά και η ηλικία. Τα NC σαν πιο καινούρια έχοντας λιγότερα χρόνια στην κυκλοφορία, προφανώς θα είναι πιο καθαρά. Το δικό μου πχ του 2006 είναι σαν καινούριο από κάτω. Δεν ξέρω οι προηγούμενοι τι ακριβώς χρήση του κάνανε, αλλά εγώ το βγάζω μόνο άνοιξη-καλοκαίρι και σχεδόν ποτέ με βροχή. Πέρα από όλα τα άλλα, η χρήση είναι καθοριστικός παράγοντας, οπότε θα το δεις.
--- End quote ---
Δε θα το λεγα, βόρεια Ελλάδα αλατια ρίχνουν πολύ σπάνια αν προβλέπουν χιόνια. Πόσο πρόβλημα να χει ένα αυτοκίνητο αν μείνει συνολικά 2-3 βδομάδες στα αλατια;
Περισσότερο προς τα εσάς υπάρχουν τους χειμερινούς μήνες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Photonion:
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Για το θέμα σκουριά λοιπόν, εάν ήδη είναι αμελητέο πρόβλημα στη Β. Ελλάδα, φαντάζομαι εδώ κάτω Κρήτη μάλλον δεν θα πρέπει να με πολυ-απασχολεί. Σϊγουρα πάντως θα κοιτάξω θόλους, από κάτω, κτλ όπως είπε ο φίλος πιο πάνω -καλύτερα να είμαστε σίγουροι-.
Με το θέμα της ηλεκτρικής οροφής υπάρχει εμπειρία από προβλήματα εισαγωγής νερού ή του μηχανισμού αναδίπλωσης; Να πω την αλήθεια, αρχικά δεν ήθελα ούτε να το σκεφτώ το ΜΧ-5 με ηλεκτρική οροφή, αλλά φαντάζομαι το χειμώνα στην εθνική με κρύο θα την εκτιμήσω δεόντως, οπότε αρχίζω και το κοιτάζω ιδιαίτερα ζεστά.
Oresias:
Δεν έχει πρόβλημα κανένα αν είναι με υφασμάτινη οροφή. Ειδικά αν έχει θερμαινόμενα. Το πρόβλημα της σκουριάς πίστεψε με είναι εξίσου σοβαρό στη Κρήτη επειδή είναι νησί. Το δικό μου ήταν από Κρήτη και είχε κάποια θέματα σκουριας αλλά όχι σοβαρά. Πταίσματα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Photonion:
Σ'ευχαριστώ Oresias!
Δεν το είχα σκεφτεί έτσι... Πράγματι... Εάν κάποιος το παρκάρει κοντά στη θάλασσα μάλλον θα υπάρχει σοβαρό θέμα...
Στο δικό σου σε ποια σημεία σου πέταξε σκουριά; Ήταν ακριβό/χρονοβόρο να την 'μαζέψεις';
Θερμαινόμενα καθίσματα είχε μόνο το High στα NC? (και το SVP?)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version