!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
torfan:
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Η αλήθεια είναι πως και εμένα δεν μου φαίνονται λίγα τα 7 για nbfl και θα τα έδινα μόνο αν το αμάξι είναι πραγματικά σε πολύ καλή κατάσταση.
Αν μπορούσα να πάω σε nc 2.0 θεωρω πως θα ήταν η επιλογή μου αλλα για τώρα είναι ένα μεγάλο βήμα που δεν θα ήθελα να κάνω.
Την λύση του 2.5 την σκέφτηκα αλλά για αρχή νομίζω πως θέλω να έχω μια εικόνα από το αυτοκίνητο σε σχετικά εργοστασιακή μορφή, να το μάθω (πρώτο με πίσω κίνηση), να δω αν μου κάνει και βλέπουμε αργότερα.
Όπως και να έχει μάλλον θα πάω να το δω μιας και είναι κοντά μου. Να δω και το θέμα του χώρου που με προβληματίζει καθώς είναι πιθανό να μην μπορώ να βολευτώ αν κρίνω από το πώς ήμουν ως συνοδηγός
gianic:
Αν σε προβληματίζει η άνεση και το πώς χωρας κοιτας λάθος αμάξι
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
torfan:
Δεν είναι ότι κοιτάω την άνεση και δεν ψάχνω κάτι τετοιο αλλά αν είναι στο nb να οδηγάω και τα πόδια μου να ακουμπάνε στο τιμόνι μάλλον θα προτιμήσω να πάω σε nc. Δυο ιδιοκτήτες NB με τους οποίους μίλησα μου είπαν πως θα βολευτω σίγουρα με άλλο κάθισμα και τιμόνι γιαυτο και ο προβληματισμός
gianic:
Τι ύψος βάρος έχεις ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
jSkyline:
Το NC είναι πιο άνετο, πιο γρήγορο (ακόμα και στα 1.8 είναι οριακά γρηγορότερο απο Sporty) και σίγουρα πιο καινούργιο σαν αμάξι, αρα "πιθανόν" θέλει και λιγότερα μαζέματα. Στα ίδια λεφτά και αν φυσικά μπορείς να αντέξεις οτι έχεις το πιο άσχημο ΜΧ, τότε απλά το παίρνεις.
Το Sporty είναι εξαιρετικό, αλλά υποδεέστερο και κρατάει τιμή λόγο σπανιότητας, ενώ τα καλά που έχουν απομείνει είναι ελάχιστα. Το NC έχει μόνο πλεονεκτήματα θεωρώ, ίσως είναι και το πιο καλοστημένο απο ολα τα ΜΧ, απλά δεν βλεπεται!
Όταν σε λίγα χρόνια θα πέσουν και άλλο οι τιμές στα ND (στο εξωτερικό) και τα NC θα διατηρούν μια σχετικά καλή τιμή, π.χ το μεν θα κάνει 5Κ το δε 7Κ, νομίζω πως δεν θα υπάρχει κανένα δίλημμα, ND με κλειστά και ανοιχτά μάτια!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version